0 oy
161 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar hamile degilim 1 senedir spiralliyim ama su bir haftayi geckin sag kasigima bicak saplanir gibi agri girip cikiyor randevu aldim.15 gun sonraya ama.suan benim.agrim.cok can yakıyor acile gitsem bakarlarmi kist felan varmi diye ultrasonla spiral felan kaymismi diye daha once 2.5 mm kist vardi dogunda kaybolmustu simdi ne yapabilirim yardim kizlar

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sağ kasık önemli bence acile git canim apandist olabilir
tarafından
Tam yumurtaligima agri giriyor apandiste orayami giriyor ki agri dizime vuruyor hafif yaa
tarafından
Apandisit yaşamadım ama sağ kasıkta şiddetli ağrı olarak başladığını biliyorum ve vaktinde gidilmezse riskli olabiliyo canım patlarsa filan. Diğer rahimle ilgili yumurtlama sancısı  vs olaylari sol kasıkta belirti veriyo
tarafından
Anladim.canim.esime soyliyeyim.bi evde degil gelirse bi acile gideyim.insallah yaa
tarafından
Geçmiş olsun canım önemli bı şey yoktur inşallah ama sağlık hani ihmale gelmez bilgimi paylasmak istedim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Acile git spiral kaymış olabilir rahime kaçabilir bakarlar acil de

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 207 göst.
+1 oy
3 cevap 186 göst.
0 oy
5 cevap 353 göst.
2 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Büşrasu (656 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 138 göst.
28 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,865 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,024 soru

24,600,008 cevap

363,496 kullanıcı

...