0 oy
325 göst.
Diğer kategorisinde (353 puan) tarafından
Kızlar 36 haftalik hamileyim evimin bütün işi duruyor annem ve kaynanam yapalım dediler ama kaynanamın pek gönlü yok gibi annem de cumartesi yapalım dedi sizce napayım çağırayım mi yoksa çağırmayıp kendisinin demesini mi bekleyeyim annem tek de gelir ama tek gelmesini istemiyorum tek de yapamıyorum mutfak dolaplarının üstü falan duruyor hep çıkamam oraya kadar kıyafet dolabımi falan temizledim zaten eşimde yoğun çalışıyor akşam 9 10 da geliyor ondan da bekleyemem zaten canı çıkıyor ne yapmam lazım siz olsanız ne yapardınız 

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Yapılmasa nolur ki :D ben bi perdeleri yıkarım onlarda tozlu olduğu için bebeği rahatsız etmesin diye diğer yerleri zaten günlük silip süpürüyoruz çok takılmıyorum ben bu temizlik işine ya mutfak dolabım temz olmasa nolcak sanki doğumdan sonra yaparım bu güne kadar beklemiş 1 ay daha beklese nolcak :ermm:

(353 puan) tarafından
İnan ki rüyalarıma giriyor için hiç rahat değil 2 hatta 3 aydır üstünü silmedim normalde olsa 10 günde bir el atıyordum yaa
tarafından
Temizlik takıntısı olanlara Allah yardım etsin valla ama bende biraz takıntılı olmak isderdim bende hiç takmam ha :D
-Reklam-
0 oy
(155,482 puan) tarafından
36 haftaya kadar niye bekledinki az az yavas yavas yapsaydin
(353 puan) tarafından
Yaptım çoğu yeri ama yüksek yerlere ve camlara çıkamıyorum zaten çok takintiliyim öyle pis değil ama yapılması lazım yani mutfak dolabı ve camlar sıkıntı benim için
(155,482 puan) tarafından
onlar 1 gunluk is 1 kisi halleder yaa
(353 puan) tarafından
Bir gün bile sürmez de annemi tek cagirmam
0 oy
tarafından
Kaynanana anne annem gelecek gel istersen diye teklifte bulun, artık yapılması lazım doğumun yaklaşmış canım gelsin yardım etsin kendisinin de torunu yani yazık günah tek annene yaptırma 
(353 puan) tarafından
Aynen anneme tek yaptırmam zaten yapmam yine de anneme tek yaptırmam
tarafından
Cumartesiye ayarla çağır az kalmış sona bırakma sen
(353 puan) tarafından
Aynen bu hafta halletmem lazım geç bile kaldım
0 oy
tarafından
Yani bu haftaya kadar iyi beklemesin ben 35 de doğum yaptim hergun bir oda temizliyordum malum gurbetteyiz.. gönlü yoksa kaynananın boşver  Annenle yavaş yavaş yapın 
(353 puan) tarafından
İşte benim de korkum bu valla bütün işlerim duruyor peki bebeğin nasıl 35 haftalık kuveze girdi mi
tarafından
4.5 aylık canım girdi sarilik ve enfeksiyondan şuan çok iyi Allah'a şükür
(353 puan) tarafından
Çok şükür canim
0 oy
(4,093 puan) tarafından
Ne yapcan kaynananı anneni çağır sen yap o sadece çıkamadığın işlemediğin yerlere yardım etsin 
(353 puan) tarafından
Öyle yapmak istemiyorum annem neden yorulsun ki
(4,093 puan) tarafından
O zaman bi yardımcı kadın çaptıracaksın tam gün her yeri temizler siler gider canım
0 oy
(120 puan) tarafından
Bende son zamanlara biraktim 37 hafftada başladım temizlik yaptım 1 hafta temizliğim bitti aniden sancılarım tuttu 38 hfaya girerken doğum yaptım bir an önce yap bitir kesinlikle 
(353 puan) tarafından
Bu hafta sonu halledecem Allah'ın izni ile
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Kaynanana söyle cumartesi yapıcaz anne temizliği müsaitsen gelebileceksen gel de tatlı bir dille haber vermiş ol
(353 puan) tarafından
Aynen öyle yapacam
0 oy
tarafından
Eğer imkanınız varsa temizlikçi tutun adam.akilli dip bucak temizlesin . Anneniz ve kayınvalidenizde  yorulmamis olur  
(353 puan) tarafından
Kayınvalidem ve annem gelmezse öyle yapacam mecbur
tarafından
Hem temizlikceye istediğiniz şekilde anlatırsınız soyle olavak böyle olacak diye büyüklere iş yaptırma konusunda şunu yap bunu yap demek olmuyor:) içine de sinmiuor yapılan ben öyleyim en azindan
0 oy
(146 puan) tarafından
Sen yine haber ver kaynana na  annem cumartesi gelecek diye canı isterse gelir gelmezse de boşver be 
(353 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(762 puan) tarafından
Biz kadın çagıacaz eve mecbur annem uzak yoldan gelecek birde gelip evle ugrasma sın kayınvalıdem de yapamaz ayakları agırıyor mecbur
0 oy
(1,466 puan) tarafından
İmkan varsa hiç kimseye minnet etmem temizlik için yardımcı alırım. Ben doğumdan önce 2 gün aldım ogunde başında kaynanam durdu ben kontrol diye gittim doğuma girdim. . ben hastaneden çıkana kadar abla iki günde bitirdi her yeri geldiğimde ev mis gibiydi .
0 oy
(425 puan) tarafından
Vala ben herşeyi tek başıma yaptım 38 haftalıkken sadece perdeleri kocam taktı ben hamileyken yerimde duramıyorum kız ama iyiki yapmışım o kadar çok gelen giden olduki  :D şimdi hiç bişey yapamıyorum evi topluyrm yemek yapıyorum 2 günde bir süpürüyorum o kadar doğumdan sonra yapmak daha zor 
0 oy
(200 puan) tarafından
Canım kim yapacaksa yapsın ama bir an önce yapılsın:) ben geçtiğimiz cumartesi halıları yıkamaya verdim annemle kız kardeşim camları sildi perdeler yıkandı güya cuma halılarım gelecekti ve kalan temizliği halledip serecektik bitecekti işler 2 hafta tertemiz evimde kızımı bekleyecektim ama aniden tansiyon yükselmesi sebebiyle dün kontrole geldim yatışım yapıldı bugün ya da yarın sezaryen olacağım ve daha halılarım gelmedi:) evdeki hesap çarşıya uymuyor bebek işinde ben de 36+1 im elini çabuk tut bence
0 oy
(3,130 puan) tarafından
40 haftalık doğum yaptım canım valla 33den itibaren her doktra kontrole gidmeme 2 gün kala başlıyodm temizliğe 7 hafta boyunca yaptm annem uzak bana 2 görümcem 2 kaynanam var biri dibimde biriside yardm edelim demedi tek  yaptm tezgahada çıktm camada çıktım mecburdum son hafta komsularm iyice ağırlaştn dedi Allah 1 değil 1000 kere razı olsun onlardan silip süpürdüler
0 oy
(3,503 puan) tarafından
Valla doğumdan önce ben yavaş yavaş bütün evi köşe bucak temizledim tavanları bile sildim kimseyi de cagirmadim şükür kendim yaptım kızım doğdu şimdi temizlik yapabilmek için annemi çağırıyorum :))) keşke sende yavaş yavaş işini yapsaydin canım şimdiye kalmamış olurdu ve kimseyi çağırmak gibi bı sıkıntın olmazdı 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 169 göst.
14 Eylül 2021 Diğer kategorisinde M.o.c (423 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 272 göst.
6 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.
7 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Simay Beytullah (1,379 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 526 göst.
23 Mart 2021 Diğer kategorisinde Alperenimm2019 (82 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,445,788 soru

23,752,260 cevap

314,905 kullanıcı

...