0 oy
409 göst.
Aile kategorisinde (44 puan) tarafından
İş için başvuru yapmstm onaylandı iş kafama da çok yattı gelin goruslm.dediler evime biraz uzak ama servs var yarn gorsmye gidicem ama otobüs ckmyor baya yürümek gerekiyormuş kaynvalideme tek gtme başınw bsy glr kocanla.git dyor ama onunda parasından kesilcek hiç kesilsin istemiyorum napcam.kararsjzim işten mi vazgecym yoksa eşim gelsn mi ama parasndan da keslck onuda dusunyorum of karma bı kafa karışıklığı var

11 Cevaplar

+2 oy
(1,369 puan) tarafından

1 gun parasi kesilse bisey olmaz bnce is kafana yatmış eger alinirsan ay sonu misliyle yerine koyarsin kesilen parayi bencede beraber gidin:)

-Reklam-
+1 oy
(2,472 puan) tarafından
 Gec olsa tamamda canim Gündüz ne gelecek ki başına  bence birsey olmaz eşine gerek yok gidersin tek basina
0 oy
tarafından
İş imkanları iyi ise ve işi kabul edeceksiniz taksi ile gidin.

Eşinizin gelmesine gerek kalmaz 
0 oy
(14,058 puan) tarafından

Oraya giderken başına birsey gelecekse nasıl ise git diyorlar :angel:

0 oy
(14,429 puan) tarafından
Başına ne gelebilirmis

Her gun kocanmı götürecek
(44 puan) tarafından
Yok nrmlde servs varmış bzm burdan ama yarnlk gtmem gerekyor yeri ogrnmm icin
0 oy
(4,675 puan) tarafından
Bir günlüğüne parası kesilsin bir şey olmaz diyeceğim ama anlayamadığım bir şey var, eğer işi kabul edersen onlar da seni alırlarsa, böyle tehlikeli bir yere her gün nasıl gideceksin? 
(44 puan) tarafından
Servs varms ztn ama birgunluk gdecgm yere otobüs grmyormus bayaa yürümek gerekyormus
(4,675 puan) tarafından
Anladım canım...
0 oy
tarafından
İs gorusmesine eşle gidilmez ya... Onla gitsen de disarda beklesin seni :) Ayrica servis kacirirsin bisi olur otobuse binmen gerekir bu kadar tekinsiz bir yerse kendin nasil gidecegini de hesaba kat.
(44 puan) tarafından
Servisi varms cnm ama yarnlik gtmm.lazm kndm ama otbsler içeri grmyormus baya yurmem lazmms
0 oy
(354 puan) tarafından
Canım bence eşinle gitmelisin ha maaşı kesilir vs dersen yarın sabahtan aile hekiminden 1 günlük rapor alsın eşin kesilmez o zaman 
0 oy
tarafından
İş imkanları iyiyse devam et
0 oy
tarafından
Yalnjz görüşmeye gidilmiyor gibi biryermj ben de olsam tek gitmek istemem bilmediğim bir yerse 
0 oy
tarafından
Sen git canm bişey olmaz allahın izniyle 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 78 göst.
30 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 51 göst.
25 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 18 göst.