0 oy
156 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar cevap verir seniz sevinirim

7 Cevaplar

0 oy
(12,689 puan) tarafından

Şüpheli  bir durum varsa:D

tarafından
Aynen var ;))
(12,689 puan) tarafından
O zaman sana farz ;)
-Reklam-
0 oy
(4,321 puan) tarafından
Bende hic kullanmadım ama bildiğim ilişkide boşalma olursa ve gebelik istemiyosan kullanıyorsun engellemek için 
tarafından
Yani her şüpheli ilişki sonrası kullanmam lazım değil mi
(4,321 puan) tarafından
Eğer gebelik istemiyosan evet ama sürekli de şüpheli ilişki yaşama önlemini al öncesinde bacım :D
(2,751 puan) tarafından
Fazla kullanılması iyi değil diye biliyorum. Araştırıp öyle kullansan daha iyi olur.
(4,321 puan) tarafından
Altta Bi arkadas yazmıs ayda Bi kez yılda dört kez kullanılıyor diye ben bunu bilmiyordum canım sende ona göre iyice arastır öyle kullan
0 oy
(1,065 puan) tarafından
Korunmasız cinsel ilişkiden sonra içilen bir hap gebeliği önlüyor. 
0 oy
(796 puan) tarafından
supheli durumlarda ayda 1 kez kullanabilecegin yilda ise toplamda 4 kez kullanabilecegin hap canim emziriyorsan ictikten sonra iki gundu yanlis hatirlamiyosam emzirebilirsin bir de asiri derecede yan etkileri var aklinda bulunsun
(8,028 puan) tarafından
Ayda bir kez yılda 4 kez mi? Matematiğe aykırı bu yazdığınız :)
(796 puan) tarafından
neden aykiri canim 1 ay icinde sadece 1 kez icebiliyosun ve bunu yilda sadece 4 kez kullanabilirsin her ay kullanabilirsin dememisim ki dikkatli okursaniz ki zaten yan etkileri fazla o yuzden sınırlıdır
(796 puan) tarafından
ayrica ictikten sonra mide bulantisi olup cikarirsaniz ikinciyi almak zorundasınız1 saat içinde
(8,028 puan) tarafından
Hımm öyle olur bak
0 oy
(1,364 puan) tarafından
Şüphelendiginde...  bende 2 kez kullanmak zorunda kalmıstim ve kesinlikle koruyor, engelliyor gebeligi. Çunku hemen hamile kalan insanim. 8 yillik evlilikte sadece 2 kez ya 2 kez korunmasiz iliskiden 2 cocugum var. Yani biri 7 yasinda, digerine 30+6 haftaligim...
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Ayy ben icmistim. Ictigim ay adetim baya gecikmisti ve hayatimda ilk kez ara kanamasi yapmisti. Hamilelik istemiyorsan iciyosun ama 
0 oy
tarafından
Kaza yaşandıysa kullanılıyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 99 göst.
23 Nisan 2023 Aile kategorisinde Ev hanimi (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 63 göst.
18 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asmnarbci (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 140 göst.
0 oy
2 cevap 82 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Miracin annesi (136 puan) tarafından soruldu

403,960 soru

12,101,222 cevap

36,416 kullanıcı

...