0 oy
254 göst.
Aile kategorisinde (3,551 puan) tarafından
Oğlum 39 günlük kızlar. Popoda sakral gamze den tutun kalça çıkıklığı riski mama beğenmeme. Sütten kesilme. Kolik bebek ne ararsanız var şimdi de reflü den şüpheleniyoruz. Oğlum 1 ay aşısı da 2300 gram almıştı. Bir anda zayıfladı yanakları çöktü. Bu kadar aniden zayıflaması normal mi. Mamayı içermiyor. Kendini geri atıyor Bi yudum çekiyor aglıyor. Sürekli fışkırır tarzda kusuyor. Doğru düzgün uykumuz yok zaten. Sürekli huzursuz. Napıcam şaşırdım cuma gününe randevu aldım. Şehir hastanesine. Özele götürecektim çocuk gastroenteroloji yoktur diye oraya aldım. Reflü mamaları dünya para 400 gram 140 lira 400 gram mama 4 gün anca gidiyor. Allah ım nasıl yapıcam bebeğimin beli Bi doğrulmadı. Adağım vardı kızlar ondan mı acaba ama 2 aylık olmasını bekliyorum kesmek için. Sağlıklı doğsun diye adamıştım. İçim acıyor evladıma. Nazardan korkmasam resim atardım ya oyle belliki nasıl zayıflaıdpı. Doğru düzgün midede mama durmuyor hep kusuyor. Sürekli genzi tıkanıyor bebeğim düzgün uyuyacak ama izin vermiyor ki hırıltı. Allah aşkına bişi deyin bana nolucak bu hali. Allah ım yardım et. 

4 Cevaplar

0 oy
(7,654 puan) tarafından
Allah kolaylik versin adak maddi manevi ne zaman hazir hissederseniz kesersiniz
(7,654 puan) tarafından
9 sise gaviscon bitirdim bence alakali değil
Yatağını egimli yap mamayi sık verme gerekirse marka degistir
(3,551 puan) tarafından
Aptamil ar mama alacagım anti reflü mamasıymış canım hele Bi doktor da görsün de. Ama tüm belirtiler reflü yü işaret ediyor. Ve reflü hafife alınmayacak birşeymiş. Ben hem ilaç hem gaviscon kullandım. Ne kadar hamileler kullanabilir deseler de bebeğe muhakkak geçiyor işte.
(7,654 puan) tarafından
Canim reflu sık beslemek ve mamadan kaynakli olabiliyor bakalim dr ne der bebeklerde sık karsilasilan durum
(3,551 puan) tarafından
3vet canım dq bir anda zayıflaması beni düşündürüyor.. Tostombul olmustu maşallah 1 ayda şimdi yanakları çöküverdi.. Bi görsen
(7,654 puan) tarafından
Uy kiyamam yavrum ya insallah sifa bulsun toparlar cabucak kendini
-Reklam-
0 oy
(1,601 puan) tarafından
Yazi uzundu okuyamadım kusura bakma canm ama birşey sorucam sakral gamze benim oğlan da da var sağlık ocağı doktoru önemli birşey değil demişti ne kadar doğru bilmiyorum siz götürdünz mu hastaneye hiç
(3,551 puan) tarafından
Canım doğum da kontrolde belli oldu bizim. Aralıkta usg cekilecek. Bizim aile hekimi de doğum dan sonra bakmak için gelen çocuk doktoru da yüzeysel duruyor ama usg cekeliö içimiz rahat etsin dedi. Sana tavsiyem muhakkak usg çektir. Çünkü yüzeyden bişi görünmese bile omuriliğe bağlı olanlar da oluyormuş ve felç kalma gibi riskleri var.
(1,601 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ozamn bende randevu alim oğlum için sizede geçmiş olsun inşallah
(3,551 puan) tarafından
Sağol canım. İnşallah bişi çıkmaz bu sakral gamzeler de riskli. Neden oldugu belli olmuyormuş. Yanagında da iki gamzesi var benim. Gamze aslında anne karnında fetüs iken oluşan engelmiş. Ama gamzeye ne güzel derler. Gülünce falan çok güzel duruyor da popoda ki ihmale gelmez. Senin ki çok mu derin içinde nokta gibi bişi varmı birde az bucuk kıl tüy varmı.
(1,601 puan) tarafından
Kesinlikle goturucem hastaneye inşallah evet nokta gibi kıl tüy yok canm
(3,551 puan) tarafından
Nokta bşzde de var. Hafif tüy de var bizde.
0 oy
(2,323 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşaAllah. Allah sanada kolaylık versin inşaAllah. Benimde kızım hem kolikti hem süt alerjisi vardı bilmiyorduk 2 aylık olunca öğrendik hemde ağlamaktan fıtık olmuştu gerçekten çok zor günlerdi ama emin ol geçecek sen sadece Allaha dua et onu iyi bir doktora götür inşaAllah herşey düzelecek canım. 
(3,551 puan) tarafından
Amin canım amin. Allah razı olsun inşallah düzelsin de Baska bişi istemiyorum. Çok üzülüyorum evladıma. El kadar daha..
(2,323 puan) tarafından
Doğrudur canım geçecek inşaAllah merak etme. Benim kızımın bide yumurtalık kisti var sürekli hastanedeydik 9 ay ne çektim bir ben bir Allah bilir ama hamdolsun Rabbime şuan iyi çok şükür sadece hormonları çok yüksek oda takipli inşaAllah oda düzelir Allahın izniyle Amin. Sende gönlünü ferah tut doktora götür ve dua et inşaAllah herşey iyi olacak.
(3,551 puan) tarafından
İnşallah canım Allah razı olsun. Aminn
0 oy
(85 puan) tarafından
Canım bnm kız 21 aylık oldu şuanda 34 haftalık hamileyim aynı durumdayız dpgdu dogslı hadta kolik dpgdu snra alerjili bebrk oldu drvletin vetdigi mamsyı yiyor hala mama yiyor bu arada reflü yatagı al bebegine zaten şoka gelmişti 30 tl ye aldık uygu. Yani gazı varsa biogana gaz damlası al bire bir bide kimyon kaynât içsin nette yazıyor tarif uyumuyırsa hala fön makinesi sesi aç dedi elektirk süpürge sesi bunlar sana tavsiyem denemekte faydâ var 
(3,551 puan) tarafından
Hepsini kullanıyorum zaten canım ama reflü bebeği mahvetti. 2300 gram almıştı 1 ayda geri verdi bebek. Resmen 9 günde gitti kilosu. Fışkırtarak kusma sı agzından burnundan gelmesi ve bir anda zayıflaması beni çok korkutuyor. Reflü yatagı var özel diktirmiştim ama yataga büyük geliyor yanımda yatırıyorum korkudan. Yastık kullanıyorum.
(85 puan) tarafından
Allah yardımcın olsn canım bilirim ben o durumı jala yaşıyorum
(3,551 puan) tarafından
Amin canım amin. Hepimize inşallah

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 57 göst.
11 Ağustos 2023 Aile kategorisinde 3mhnads (1,952 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 717 göst.
3 Nisan 2023 Aile kategorisinde Esra... (10 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 547 göst.
6 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (13,725 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 303 göst.
21 Eylül 2022 Aile kategorisinde Sensizlikyui (0 puan) tarafından soruldu

382,143 soru

11,441,550 cevap

35,011 kullanıcı

...