0 oy
221 göst.
Diğer kategorisinde (103 puan) tarafından
Hanımlar ikinci gebelik bnm ilki kızdı şimdi iki defa doktor erkek dedi pipisini bile gösterdi renkli ultrason ile bile pipisini gördü fakat bn hep kız hissediyorum niye acaba karnımı severken bile sanki kızmış gibi geliyo 28+1

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kiz mi istiyordun kuzu ? Ondan olabilir .
(103 puan) tarafından
Yok ya bir kızım var zaten çok şükür.bunu erkek istiyordum bilmiyorum nedense kız hissediyorum
-Reklam-
0 oy
(1,068 puan) tarafından
İçinde bir yerde kız olsun istedin galiba ondan olabilir 
(103 puan) tarafından
Yok ya zaten çok şükür kızım var ikincisi erkek olsun istiyordum hep ama nedense kız hissediyorum
0 oy
tarafından
Oğlum doğdu hala kızım diye seviyorum :)) @ kız büyüttük belki ondan oluyor 
(103 puan) tarafından
Yaa olabilir
0 oy
tarafından

Psikolojik bi durum yaa☺️

0 oy
tarafından
Cnm bende hep erkek dedim doktora kac defa gittim hepsi kiz dedi ben halen erkek hissediyordum zamanla kiz olduguna aliştim
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Benim de ilki kız sen gibi ikinciyi hep yine kız hissettim rüyamda bile kız bebek goruyodum 16 haftada net erkek olduğu ogrendim o kadar ikinci kez kız annesi olmaya hazirdimki dr.erkek diyince bida bakın eminmisiniz felan dedim Dr bana niye kızmi istiyorsun demişti ama oğlum oldu hislerimde yanılmışım:D
0 oy
(14,429 puan) tarafından

Kiz bacim dogru düzgun seyler hisset

oglanmış işte kafasini karıstırma bebişin

Erkek isimleri ara alışırsın :ermm:

0 oy
(1,702 puan) tarafından
Bende kıza hissediyordum ama Dr pipisini gösterince ikna oldum :))canim yaa sağlıkla gelsin bebiş 
0 oy
(122,392 puan) tarafından
aah kuzeye hamileyken esimde oyleydi
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Valla bende hep kız hıssettım. Esım erkek dıye tutturdu. Doguma kadar kız demıskerdı zaten. Ama erkek oldu. 
0 oy
tarafından
Benimde ilki erkekdi ikinci kız bende erkek hissediyodm aynısıni bende yasadm cnm
0 oy
(7,654 puan) tarafından
Erkek ama kiz hissediyorum olur öyle 

Bende oğlum olacak derdim hep ilk çocuğum dr kiz dedi şok oldum sonra erkek olacagini ogrendim
0 oy
(8,402 puan) tarafından
annem dıyo senın bu kız cok az kımıldıyo ama doktor erkek dedı ama 2 gundur cok guzel hareket edıyo

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 122 göst.
0 oy
9 cevap 449 göst.
19 Haziran 2021 Diğer kategorisinde anne&&& (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 91 göst.
31 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Oflu61oflu (628 puan) tarafından soruldu

403,658 soru

12,093,783 cevap

36,388 kullanıcı