Kizlar belki bilirsiniz daha önceden post açmıştım eşim bitkoinden gizli kredi çekip batmıştı sonrada ödeyemediği için başka şehire çalışmak için gitmek zorunda kaldı...tani battigundan falan benim haberim yoktu .bir an da öğrendim herseyi ve benim için com ağır oldu.bu olay olalı bir buçuk ay oldu nerdeyse hic yalnızlığa alışamadım zorda vir kizim var ...bazen içim daralıyor kimsem yok demek istemiyorum çünkü biliyorum Allah var ...ama bir nasil desem buhran içindeyim evimde iyi kotu geçinip gidiyordum niye böyle oldu diye düşünmekten kendimi alamıyorum...her günüm aynı hic kendime vakit ayıramıyorum en azından en basiti bir kuaföre gidemiyorum kziimi yanımda görmek istemiyorum korkuyorum hastalık var diye ...azda olsa nefes alabiliyordum eşim burdayken....zaten aramzi eskisi gibi değil eşimle zorlasam xa bnde bazı şeyler artık bitmiş...surekli kavga etmekten yoruldum uzakta kafaya cok takar biseh olur diye korkuyorum artık bıraktım aymis eyler kavga etmeyi...ailem uzakta...buralarda kimsem yok...diyorum ki nice insanlar neler yaşıyor Buda bir imtihandır ama her akşam yüreğim daralıyor ağlamaktan kendimi alamıyorum...napsam bilemedim