0 oy
501 göst.
Aile kategorisinde (182 puan) tarafından

Kizlaarr biraz önce oturdum söylee bir testleri vs topluyayim dedim bakın nasıl bir fotogarf çıktı bu eşyalardan. Benim ilk bebeğimin kalbi durdu sonra hamile kalamadim maalesef. En sonunda doktor ile çatlatma iğnesi tedavisi ile kaldım. Birde kan uyusmazligimiz kan pıhtılaşmamiz var her gün iğne vurunuyorum iğneleri biriktiriyorum bebeğim doğunca onlar ile fotoğraf çekeceğim miniğimi. Çatlatma iğnesi olduğum gundennsonra 11. Günden itibaren test yapmaya başlamıştım . Bu sıraladığım testleri yaptığım an geliyor da aklıma nasıl ümitsiz nasıl güvensizdimm . Ben gibi olan vardır belki diye atmak istedim bu görseli de buraya belki ümit olur hem benim de günlüğüm gibi kalsın istedim burada hislerim. Gorenden yazandan yazmayandan Allah razı olsun. Bana çok şükür miniğimin ultroson görüntüsü ile bu iğneleri bu testleri buraya atmak nasip oldu. Çok şükür Rabbime ❤️ ümitsizliğe kapilanlar sakın kapılmayın Rabbim öyle bir anda veriyor ki biz şaşırıp kalıyoruz 

image

8 Cevaplar

0 oy
(6,046 puan) tarafından
Ne güzel canım. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
(182 puan) tarafından
Amin inşallah canım daha bugün 9 haftalık olduk korkuma etrafa söyleyemiyorum daha burada paylaşıyoruz birtek :))
(6,046 puan) tarafından
Ahh canım şimdi için içine sığmıyordur insan herkese anlatmak ister. Sen 3 ayı doldurana kadar bı dişini sık yine de
(182 puan) tarafından
Evet canım öyle diyor eşim de :)) doğurdum postunu açmak da nasip olur inşallah ❤️❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
İnş sağlıkla kucağına alırsın miniğini

Rabbim seda ya büşra ya isteyen herkese nasip etsin inş amin amin amin 
(182 puan) tarafından
Bunlar kim tanımıyorum ama duama onlari da ekleyeceğim ❤️ Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda nasıp etsin inşallah
tarafından
Canm büsra burda herkes tanır
Seda yıda bu platformda tanıdm
Ikiside cok istyo Rabbim onlarada nasip etsin inş
(182 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim❤️
0 oy
tarafından
Ne mutlu sana ne güzel düşünmüşsün... Sağlıkla kucagına al inşallah 
(182 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim ben çok mutluydum sizle paylaşmak umut olmak istedim biraz çünkü o Çatlatma iğnesi sürecinde sürekli olumlu post aradım buralarda
0 oy
tarafından

Ayni şekilde benimde var ben senin kadar şanslı değilim inşallah birgun benimde olur:)

0 oy
(502 puan) tarafından
İlk gebeliğim kimyasaldi çok hayal kırıklığı yasamistim onda. Çok ağlamıştım. 

İkinci gebeliğim 9+2 de kalbi durdu. Doktorlar farketmediler beni Ankara'ya sevk ettiler falan indirecktcoombs pozitif çıkıyordu sürekli. Öncesinde iki defa hastanede yattım çok çok çok fazla kanamam vardı. Sonra neyse kürtaj oldum. Doktor genetik test yaptırmadan asla hamile kalma dedi neyse Testleri vs yaptırdık bende de pıhtılaşma problemi çıktı. Gebeliğin başından itibaren oksapar ve ecopirin kullandım. Benim de eşimle kan uyuşmazlığın vardı ben b negatif o a pozitif. 

Bu surecten sonra 2019 da kızım doğdu. Şükürler olsun. 2021 Mart'ta da oğlumu doğurdum.
0 oy
tarafından
Saglıkla kucağına al canım 9 ay boyunca sabah akşam iğne vurdum doğdum hala iğne vuruyorum iğne benim hayat kurtaranım oldu resmen bi parçam çok şükür şimdi sıkıntı yok inşallah sende saglıkla kucağına alırsın :) 
0 oy
(6,292 puan) tarafından
Canimmm masAllah rabbim kucagina almayida nasip etsin 
0 oy
tarafından
Ne güzel canım Rabbım sağlıkla sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 680 göst.
0 oy
3 cevap 453 göst.
0 oy
2 cevap 745 göst.
0 oy
1 cevap 81 göst.
7 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Atiye_ (9 puan) tarafından soruldu

404,125 soru

12,106,785 cevap