0 oy
707 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Acilden geldik ateşi çok yükseldi kızlar.. bana en büyük desteği veren hep esimdi en büyük gücümdu. Herşey üst uste geldi isyan etmiyorum vardır Rabbiminde bir bildigi ama gözyaşlarımi tutamıyorum artık herkesin içinde ağlıyorum ne olur oğluma dua edin iyileşsin benim neşeli güzel minibalim olsun tekrar ne olur .. hiç iyi değilim hiç ..

25 Cevaplar

+2 oy
tarafından

En İyi Cevap

image

image

Babam bu senenin başinda kansere yakalanmisti , kendimi o kadar caresiz ve gücsüz hissetmistim ki ...

Ona merhem olamamak , acisini dindirememek beni mahvetmisti.

Elimden de hic bir sey gelmiyodu .Sadece; onun  dokulen saclarini tras edebildim , elini tutabildim , beraber bagira bagira sarki soyledik , sarildik , bazen sustuk saatlerce  , bakistik.

O zamanlar tam da ihtiyacim olan zamanda bu yazi cikti karsima .Dusundum durdum .

Sonra dedim ki bu da gececek be serife .

Canim benimmm ❤️ cok zor surecler geciriyorsum , yukun cok agir geliyor biliyorum.

Caresizligi dibine kadar yasiyorsun .

Hic gecmeyecek gibi geliyo ne yapacagini, nasil basa cikacagini bilmiyorsun .

Ama sana sunu soyleyeyim aglamak istiyorsan agla , insaniz biz .tabi ki uzulecegiz , istersen kapat kapini bagir cagir .

Ama sunu sakin unutma .bu gunler de gececek .

Bu hayatta neler atlattin kim bilir .Hangisi gecmedi ki ???

Hepsi gececek hem de zor dedigin , dayanamiyorum dedigin her sey .

Ve bir gunn esinle yan yana geleceksiniz ,askiniz icin nelere katlandiginizi , nasil mucadele verdiginizi anlatacaksiniz minibalina .Hem de boyle heyecanla ❤️

O gunleri dusun ve sabret .Ben melek minibalin icin dua edecegim.

tarafından
Yazın çok iyi geldi Şerife Allah razı olsun.. bazen kendimi çok güçsüz hissediyorum hep eşim yanımda olsaydı diye içimden geçiyor öyle eksik kaldım ki kimseye anlatamıyorum icimdrkileri. Benim en büyük destekcimdi oda gidince bütün yük omuzlarım da altında ezildim sanki .. çok zor şeyler yasamissin benimkinden kat ve kat zor bemdr bit gün senin gibi geçti diye anlatabilmenin hayalini kuruyorum tek dileğim bu . Geçecek biliyorum ama bir türlü kendimi motive eddemiyorum hayat dolu girdiğim ortamı kahkahaya boğan ben kendimi balkona atıp atıp ağlar oldum.. geçecek inşallah herşey esksii gibi olacak tek dileğim bu .. Allah razı olsun içimi çok rahatlattin öyle böyle degil
tarafından
Hayat hic birimiz icin kolay degil bunu sakın unutma ❤️ biliyorum esin olmadan hayat cekilmez geliyo ya da boslukta gibi oluyosun .Ben de oyle olurdum.Ama atlatacaksin .Her an gulemeyiz , mutlu gozukemeyiz .Gozukmek icin de ugrasmak zorunda degiliz.Sinirli misin o an sinirini ofkeni bosalt icine sakin atma .Uzgun musun ağla gitsin.Guclu olmak aslaaa zorunda degilsin aslaaa .Hic birimiz degiliz .Ama kendimizi de tamamen birakmycaz .Cunku Allahtan hic bir zaman umit kesilmez .Sen bittim dersin o da ben kuluma yeterim der .Allaha dua et .Benim 2 gundur ediyorum senin icin ve edicem .Hepsi gececek hepsii❤️ umitsizlik bize gore degil.Uzulsek de umudumuzu ve umidimizi yitirmiycez .Sen ne zaman kotu hissetsen yaz , icini dök .
Belki yazarken ya da yorumlari okurken aglayasin geliyo.Ağla .bu seni rahatlatir ❤️
tarafından
Çok zor şerife çok eşim yanımda olsaydı şuan herşey çok farklı olacaktı ama Rabbime sığınıyorum ağlıyorum ellerimi açıp dua ediyorum oğlumun hastalanması beni cok yıktı ama bunlar da geçecek biliyorum.. Allah razı olsun Rabbim ne muradın varsa versin inşallah iyi geldi konuşmak❤️
tarafından
Senden de razi olsun kuzummmm❤️
-Reklam-
0 oy
(7,619 puan) tarafından
Sen anasın yeri gelince babasin ve güçlüsün 

Yavrularimiz tabi ki hastalanacak bağışıklılık sistemi böyle böyle gelişecek 

Yarına birseyi kalmaz küçük adamın!
tarafından
Ah canım ah ona birşey olunca hele de eşim yoksa bitiiyorum. İnşallah geçecek inşallah
0 oy
(66 puan) tarafından
Gecmis olsun cnm
tarafından
Sağol canım
0 oy
(24 puan) tarafından
Neyi vardı umarım önemli bir şey değildir Rabbim şifa versin inşallah tüm hasta çocuklarada sizin bebeğinizede
tarafından
Bronşit dediler dün götürdüm doktora gece de ateşlendi Allah razı olsun salgın var sanırım
0 oy
tarafından

Neyi var canım? Çok geçmiş olsun, Rabbim şifalar versin inşallah

tarafından
Bronstit dediler canım dün gece de ateşi yükseldi Allah razı olsun ❤️
tarafından
Çok geçmiş olsun canım, biliyorum zor ama güçlü olmaya çalış kurban olurum. Keşke yanında olabilseydim, Rabbim şifalar versin inşallah ❤️
tarafından
Ah keşke kuzum keşke çok sağol ❤️
tarafından
❤️❤️❤️❤️
0 oy
(22 puan) tarafından
Rabbim şifalar versin canim oglusuna  üzülme inşallah iylesicek bu güzel gunlerin hürmetine Allah hemen hastalığını gidersin inşallah 
tarafından
İnşallah kuuzm inşallah çok sağol Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Allah'ım şifasını versin inşallah. sabaha bişeycigi kalmaz Allahın izniyle. güzel düşün kendini yıpratma böyle. 
tarafından
Bütün pozitif yönlerim bitti sanki .. insallab canım inşallah
0 oy
(4,688 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım. Iyileşecek inşâAllah. ❤️ Allah acil şifalar versin.
tarafından
İnşallah canım Allah razı olsun ❤️
0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin inş

Çok geçmiş olsn 
tarafından
Sağol canım ❤️
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim şafi ismi ile şifalar versin. Sanada sabır dayanma gücü versin canım 
tarafından
Amin kuzum Allah razı olsun
0 oy
(2,320 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşaAllah. Geçecek hepsi emin ol içini ferah tut. 
tarafından
Git yat kız :D benimki de sigara içmeye kalktı bu posta baktım hala ayaktasın ha snsnns
(2,320 puan) tarafından
Kız Sümeyra uyuyamıyorum ya uyku problemim var ilaç kullanınca uyuyabiliyorum 1 yıldır uyku ilacı alıyorum onunla anca 4. 5 saat uyuyabiliyorum :( 3 te uyudum namaza kalktım bidaha da uyuyamıyorum çok sinir oluyorum bu duruma.
tarafından
İnşallah canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
3 Ayetel Kürsi okudum Rabbim şafi ismiyle şifa versin kuzuya üzülme cnm geçer Allah'ın izniyle bunada şükür şuan nasıl oldu 
tarafından
Allah razı olsun canım çok sağol şimdi kaldırdım ateşi yok çok sukur
0 oy
(25,195 puan) tarafından
Geçmiş olsun busem geçer ya üzülme bu kadar salgın var şuan her çocuk öyle hepsi ateşli valla Allah dermansız dert vermesin 
tarafından
Selin evin içinde oldu resmen o kadar dikkat ettiğim halde . Amin canım amin
0 oy
(11,231 puan) tarafından
Ahhh yavrum geçmiş olsun cnm eşine de sağ salim kavuş inşaAllah 
tarafından
Allah razı olsun canım benim çok sağol
0 oy
tarafından
Rabbim safi ismi hurmetine şifa versin insallh kuzum ❤️
tarafından
Allah razı olsun kuzum ❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Geçmiş sun kuzum

İnşallah geçer merak etme 

Allah tez zamanda kavuştursun sizi de inşallah ❤️
tarafından
İnsallab canjm inşallah sağol kuzum ❤️
0 oy
(29,548 puan) tarafından
Allah'ım şafi ismi hürmetine acil şifalar versin kuzuya
tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Gecmis olsun canm benim bebegimde sürekli atesleniyor Allah yardımcımız olsun
tarafından
Salgın var canım Allah hepsine şifa versin
0 oy
tarafından
Busem sen annesin kuzum güçlüsün her şeyin üstesinden gelirsin maşallah minibalin için dimdik durmalisin elbet bu günlerde geçecek Allahın izniyle sayılı gün çabuk biter kendini üzme Allah büyüktür kuzum Rabbım acil şifalar versin kuzucuğa yar ve yardımcın olsun inşallah ❤
tarafından
Bende 9 ay yalnız büyüttüm kuzum eşim yine yoktu bilirum ne demek ama bu sefer aşırı yara aldım niye bilmiyorum inşallah geçip gidecek bu günlere de gulecem inşallah kuuzm çok sağol ❤️
tarafından
Ama sen çok güçlüsün kuzum maşallah her şeyin üstesinden geliyorsun azimlisin maşallah ❤
tarafından
İnşallah bunu da atlattım diyebilirim kuzum inşallah Allah razı olsun ❤️
tarafından
Senden de kuzum ❤
tarafından
❤️❤️❤️
0 oy
(15,950 puan) tarafından
Rabbim şifalar versin inşallah Kayra pasama ❤️❤️ sende oda çok güçlü gececek inşallah bu günlerde
tarafından
İnşallah kuuzm inşallah Allah razı olsun ❤️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 119 göst.
18 Nisan 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,438 soru

12,446,904 cevap

46,171 kullanıcı

Kategoriler

...