0 oy
104 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Biz uyurken yanımızdan kalkıyor yerde oturuyor bir şeylerle oynuyor gece saat 1:00 gibi uyanıyor sürekli gün içinde de fazla uyutmuyorumAnlayamadım diş çıkarsa bile neden o saatte uyansın çocuk doktora götürmeli miyim

5 Cevaplar

0 oy
(14,735 puan) tarafından
Neden sizinle uyuyor canım ?
tarafından
Besiginde uyuyor normlde aglatnxa yanma alyorum yanmdan gidiyor
(14,735 puan) tarafından
Baya büyük canım kendi odasını yapsan iyi olur
tarafından
Evet yapıcam canım odasına beşiğini falan koyucam bir iki aya inşallah allah nasip ederse
-Reklam-
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Çoğu öyle bacım ya benim kizda yatakta durmaz uyanır gider nerde kuru parke var onun üzerine yatar 3.5 yaşında daha yeni yeni yataktan çıkmaz oldu çoktur öyle gece panikle fırlayıp sağda solda çocuk arıyodum gidiyo cekyatin altına giriyo açınca boşluk Oluyo ya oraya
0 oy
(717 puan) tarafından
Sizi kalktı zannediyor olabilir.Ben sabahları erken kalkıyorum kızım da uyanınca hemen yataktan iniyor bana bakmaya.Bugün uyuyorduk yine kalktı baktım gidiyor kızım biz burdayız gel dedim yattı yanımıza uyudu tekrar
0 oy
(2,323 puan) tarafından
Benim kızımda 2 yaşına girdi bugün oda gece 1de kalkıp oturup kendi kendine mırıldanıyor alkış yapıyor zar zor uyutuyorum sabah namaza kalkıyorum bakıyorum uyanmış oyuncak kuzusuyla oynuyor eşim diyor bu tüm gece oturup duruyor heralde ☺️
0 oy
tarafından
Bizde de aynı 1 3 5 gece 2 saatte bir ayaktayiz sesini duyup gidiyorum oturmuş yatakta 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 45 göst.
8 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 297 göst.
7 Mayıs 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 95 göst.
1 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Susus (43 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 136 göst.