0 oy
220 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

image

kesin kesin yaramazlık peşindeler çocuğa çok güldüm yazıkkk yaaaaaa:ermm:

7 Cevaplar

0 oy
(4,394 puan) tarafından
Ayy tövbe ne hale gelmis o bebek :)) sessiz çocuk her zaman bir işler peşindedir :)) 
tarafından
Aynen oyle kuru mamayi yedirmis cocuga yazik :)
(4,394 puan) tarafından
Ay kuru mama mı yazık ya :)) ama nasıl düşünceli abla çocugu doyurmak için mama kullanması gerektiğini biliyor :))
tarafından
Ablalar hep duusncelidir ;)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Off kesinlikle doğru. Oğlumla oturuyordum. Kızım yeni emekliyordu. Baktım hiç ses yok. Gideyim napıyor diye bakayım dedim. O kadar sevmiş ki tadını elinden alınca ağlamıştı.
tarafından
Anaovvvv
(4,394 puan) tarafından
Kakao mu yiyor o bıdık :))
tarafından
Neyseki arap olmadan farketmissin
tarafından
Aynen hemde dark kakao en lezzetlisi :D
tarafından
Cocuk ağzının dadını biliyooo
0 oy
(14,925 puan) tarafından

Balık gibi unlamis kizartmaya hazır :D

tarafından
Kuru kuru mamayı yedirmiş çocuğa:)
(14,925 puan) tarafından
Mama mı o :D un sandım :D
tarafından
Ablanın yanında kutusu var :)
0 oy
tarafından
Benim oğlumda bu sabah ben kahvaltı hazırlamak için mutfağa gittim baktım sesi yok normalde bağırır kendi kendine konuşur DHA 7 aylık olucak. Dedim ben şuna bakım nerde bir baktım çocuk odasına girmiş eline ne gecirdiyse yere atmış çarşaf yastık elbise :))))) birde ben gidince gülüyo kaciyo sıpa❤️
tarafından
Yakalayıp ısıracan❤❤❤❤
tarafından
Isırdım ki :))) bir cilveli sanki kız :)))
0 oy
(136,513 puan) tarafından

abooo minik olan cok komik yaaa :D

tarafından
Kuzum ya evet çok güldüm bende cocuk ruh gibi olmuş ya inşallah başıma gelmez
0 oy
tarafından

Hahahahhahaha :) 

0 oy
tarafından

Bekarken annemle ben oturuyordum kucuk kardesimde yeni emekliyordu bi anda baktik ortalikta yok annemle kalktik aramaya mutfak dolabinin icine girmiş unu üstüne dökmüş annem dedi oglum bu ne kardesimde elini gosterdi konuşmaya calisiyordu şaşkin şaşkın bakalim benim kızçe yolda geliyor o bana neler edecek dayıya çekerse yandımm:'(

tarafından
Yaaa benim yerime gözlerinden öpersjn prensesin bakacaz.benim prensesi şmdiden ztn başladi kizim ben karnima dokunca asiri sert tekme atiyor babasi konusuyor vur kizim diyor babasina o kadar yavas vuruyorki resmen kiskaniyorum ikisini:D
tarafından
Ooo üç kız annesi olarak yazıyorum bunu işin zor çok düşkün oluyorlar babaya ben küçük kumalarim diyorum ;)
tarafından
Yaaa bi yandan güzel oluyor yaaa allah bağışlasın kızlarinizi maşallah :))
tarafından
Evet oyle tabi onların birlerini sevmelerini bile seviyorsun ne gzuel bir duygu Allah razı olsun canım hepimizinkini inşallah
tarafından
Aynn öyle aşiri güzel bir duygu amin inşallah

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 453 göst.
21 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 427 göst.
22 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde Gentle Avenger (3,761 puan) tarafından soruldu

413,167 soru

12,439,334 cevap

45,923 kullanıcı

Kategoriler

...