0 oy
433 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar bebeğim cumartesi 40 günlük olcak yalnız akşamları tam yemek zamanı uyanıp bize kök sokturuyor valla kaynanam olmasa napcam bilmem biri tutacak oyalayacakki yemek yiyelim sabahta öyle 12 1 kadar uyumuyo salla emzir yok keyfi gelirse uyuyo valla yemek zor yiyorum sütüm gelmicek bu durum ne zaman düzelir uykuları ne zaman düzene girer Eve gidince tek başıma yapabilcekmiyim bilmiyorum çok şımarık bişe oldu büyüyünce yandık kendime güvensem evliliğim güzel gitse bitane daha yapardım ama güvenmiyorum kendime ve evliligime zorlanıyorum bakmakta

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
40 çıkınca düzeliyor diyorlar 2  aylıktık düzenimiz yerine oturmuştu bizim 
tarafından
Valla bilmiyom kimiside diyor 40 çıkınca duzelmiyo beter oluyo diye
tarafından
Valla bilemiyom bebekten beğe değişiyor
Uyumuyorsa onunla biraz konuş hareket ettir yorulsun masaj falan yap ona rahatlayın uyur sonra
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kilo ver istiyor herhalde senin minnoş şaka bir yana çocuktan çocuğa değişiyor çok ağlıyor ise illa bir derdi vardır yüz üstü falan koy yorulsun
tarafından
Durmuyo ki gezmek istiyo kucakta öyle susuyor biraz
tarafından
Aynı bizimki yatirdihim an basıyor çığlığı
0 oy
(6,921 puan) tarafından

Ağlıyorsa bi sorun vardır cnm bnm bebik de snn ki gibi :ermm:

tarafından
Yok ya bu meme istiyo uykusunu aliyo bide ondan durmuyo
0 oy
tarafından
Az kaldı canım 2 3 aylık olunca düzenliyorlar
tarafından
İnşallah ya bakalım
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Eylos bizimki 44 gunluk bugun. Aynen oyle tam yemek vakti basliyor. Gunduz salliyom uyutuyom buyuk kiz ellemese uyuyor ellerse aglarsa uyaniyo zaten o ayri da. Softa kurup yemek hazırlarken bakiyom ses yok uyuyo tam sofraya oturuyom basliyo aglamaya ben yere tepsi aliyorum onu ayagimda sallarken yanima tepsiyi koyup yiyorum baska turlu olmuyor anam. 
tarafından
Bende oyle yapiyom yemek yerken emziriyom başka yok yoksa aç ölcem
(3,148 puan) tarafından
Aynen valla care bulan banada desin ya emzirirken yiyom yada ayagimda sallayip tepsiyle yiyom cabuk cabuk.
tarafından
Memeye saldiriyomu senin ki benim ki saldiriyo
(3,148 puan) tarafından
Aynen cok aciktigi zaman oyle yapisiyo ama zorla verdigim zaman acmiyodu agzini.
0 oy
(774 puan) tarafından
Benimki de seninki gibiydi ama 2-3 aylık olunca biraz daha düzeliyor. Ben de yemek falan yiyemezdim. Zaten tek bakıyordum. Çok zorlandım. Her gün yemek yapmak masa hazırlamak için ter döküyordum resmen
tarafından
Aynen ya durmuyor inşallah dediğin gibi olur
0 oy
(412 puan) tarafından
Bebegin herseyinin tam oturmasi bi 3 ayi buluyor valla. Sabret bakalim bu günler de geçecek. 
0 oy
(119 puan) tarafından
Eylem sen buradan ayrılmıştın diye hatirliyorum geri mi döndün.
0 oy
(13,609 puan) tarafından

6 aylık olduk hala yemek zamanı oğlum illa ki kucağımda olucak uyusa da uyanır :) 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 913 göst.
11 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 760 göst.
2 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Ogluşumm❤ (518 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 105 göst.
12 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,417 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 219 göst.
21 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,299 puan) tarafından soruldu

411,152 soru

12,375,934 cevap

42,826 kullanıcı

Kategoriler

...