0 oy
208 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Eltimle aynı binada oturuyoruz bir ara aramız iyiydi bu aralar iyi değil sürekli süpürge çalıştırıyor eşim gececi bide parkelere tutuyor demir ucuyla tutuyor sabrettim sustum bugün eşim yatiyordu gene bir baktım aşağıya kadar telefonla konuştuğu sesi geliyor hayır biliyor eşim gececi yani inat mi yapıyor her gün açıyor süpürgesini sabah 9 dedimi basliyor
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

9 Cevaplar

0 oy
(4,394 puan) tarafından
Uyar canım ya da eşin kardeşini uyarsın ben gündüz yorgun argın yatıyorum hanımına söyle yapmasın desin sen kötü olma 
-Reklam-
0 oy
(136,513 puan) tarafından
sabah 9 gayet uygun bi saat sikayet bile etsen bisi cikmaz 
0 oy
tarafından
Eşin gececi olabilir ama onunda kendine göre işi gücü vardır mesela ben 10 da açarım üst komşumuz 9  gibi açar süpürgeyi ikimizdedeçoçuk var mecbur sabah yapıyoruz yani cnm
tarafından
Merhaba hedefine ulaştın mı ?
0 oy
(192 puan) tarafından
Bence siz söylemeyin eşiniz söylesin yoksa bu ufacık sebebten kötü olursunuz yakın oturuyorsunuz canınız daha çok sıkılır
0 oy
tarafından
Ya süpürge mecbur tutacak buna yapacak bişey yok üst katta oturuyorum ben alt katımdaki komşu 10 gibi uyanır hemen süpürge tutarım hergun yani yapicak bişey yokki 
0 oy
tarafından
Abartiyorsun canım 9gayet gec bi saat ben daha erken aciyorum süpürgeyi kimsenin sesinden de rahatsiz olmuyorum polise bile sikayet etsen hicbisey yapmazlar yani 
0 oy
tarafından

Farklı bir apartmandada yaşasan böyle  

Esin sürekli vardiyalı çalısıyor anladığım kadarıyla kadın hangibirgün sana göre işini yapabilirki   cnm 
Sen konuşmadığın icin kasıtlı yaptığını düşünüyorsun  halbuki normal olan bu
Evet sen abartıyorsun cnm
0 oy
(613 puan) tarafından
Yani gerçekten abartmiyo musunuz ? Bizim alt kat komşu da fabrikada çalışıyor tamam arada çok yorgun olduğunda neyse de sürekli o uyuyor diye günlük işlerimi erteleyemem ki. Onların telefon konuşması da bize geliyor, gidip de bunu söyleyemem çünkü gündüz oluyor. Bence eltin diye sen bu kadar takıyorsun
0 oy
tarafından

Bence sen abartıyosun gayet normal bi saatte temizlik yapıyo 

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 430 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Yawhehw (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 340 göst.
25 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birkucukbebis (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 331 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Syma (843 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 214 göst.
23 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde rada21 (37 puan) tarafından soruldu

413,165 soru

12,439,349 cevap

45,924 kullanıcı

Kategoriler

...