+1 oy
201 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (7 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Sorum yukarda kızlar

9 Cevaplar

0 oy
(474 puan) tarafından
Canım her an her şey olabilir mantığıyla ben 33 haftalarda hazırladım biberon mama emzik ağız mendili 2 tane hastane çıkışı 3 tane normal takım 15 tane bebek bezi ıslak mendil iki tane kundaklık bir kalın bir ince battaniye 4 tane çorap süt sağma makinesi kendim için de kağıt havlu çok lazım oluyor iki tane çorap iki tane pijama takımı terlik tülbent bir tane hırka uzun bir tane etek koymuştum benim Aldıklarım anca yetti zaten canım bir gece normal yatırdılar bir gecede sarılık yüksek çıktı o yüzden kaldık
(7 puan) tarafından
Canım çok faydalı cevap oldu çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim sağlıkla buyutmeni nasip etsin inşallah ben 25 haftaligim biraz daha bekleyeyim ozaman :)
-Reklam-
0 oy
(818 puan) tarafından
30 da basladim cnm 10 lu hastane cikisi bi tane 5li 2 tane 2 ince 1 kalın battaniye çorap eldiven bere yenidogan biberon  ıslak mendil yenidogan bez yedek patikli pijamalar zibinlar agiz mendili bebek icin bunlar yeterli oyle herseyi birden almadim zaten alacak gücumde yok zamnla bebek buyudukce alicam artik kendim içinde hirka yelek uzun babaanne geceligi daha rahat ederim diye terlik başörtusu yedek kiyafet hasta bezi selpak islak mendil kolonya gibi seyler koydum 
(7 puan) tarafından
Anladım canım benim daha erken öyleyse 25 haftaligim 5hafta daha bekleyeyim yazdıkların için teşekkür ederim kağıda yazıyorum şimdi :)
(818 puan) tarafından
Rica ederim cnm hayirlisiyla gelsin insallah
(7 puan) tarafından
Allah razı olsun amiin inşallah kuzum:)
(818 puan) tarafından
Pisik kremi pudra bebek yaği gögsun için kremde al senin ilk dogum ya yara olabilir gösğsun benim ilkte de olmadigi için almadim emzikte koyabilirsin
(7 puan) tarafından
Her ihtimale karşı doğru söylüyorsun tamam canım
0 oy
(15,869 puan) tarafından
34 haftada hazırladım ablamın zoruyla 35+6 günlükken doğdu  iyikide hazirmisss
(7 puan) tarafından
iyiki de zorlamış canım ;)
(15,869 puan) tarafından
Aynen öyle valla yoksa kızlarım 40 haftayı geçerek doğdu diyodum daha var ama öyle olmadı oğlum erkendennn geldiği❤️❤️❤️❤️❤️
(7 puan) tarafından
Evet öyle oluyormuş sağlıkla buyutmeni Rabbim nasip etsin canım :)
(15,869 puan) tarafından
Amin amin inşallah Sanada sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah ❤️
(7 puan) tarafından
Amiin Allah razı olsun inşallah canım ❤️
0 oy
(4,098 puan) tarafından
32. Haftada hazırladım ben :) 35. Haftada sınavlarım vardı öğrenciyim :) o yüzden bide o aklıma taklı kalmasın dye erkenden hazrldım koydum kenara 
(7 puan) tarafından
Ben bu sene ders seçimi yapmadım ilk zamanlarda yaptım sınavları hallettim yaz okulu ile az dersim kaldı bu dönem dursun dedim seneye yapacağım :) 25 haftaligim 30 u beklemeye karar verdim :)
0 oy
tarafından
Ben 36 da hazırladım koydum dolaba 38+4 te doğuma gittim canım:-)
(7 puan) tarafından
Anladım canım bende 30 da hazırlayım diyorum :)
tarafından
Hazırla canım koyarsın bir kenara bir şey olmaz :-)
(7 puan) tarafından
Aynen canım teşekkür ederim:)
0 oy
(4,697 puan) tarafından
35. Haftada hazırladım bu uygulamada hastane çantası hazırlamasıyla ilgili bilgilerden yararlandım eksiksizdi sadece göğüs ucu silokonu aldım gögüs ucum olmadığı için vede ek olarak sudocrem 
(7 puan) tarafından
Himm bende oraya bakacağım da ek bilgi sizden almak istedim tamam bende bakayım duruma gore
0 oy
(3,644 puan) tarafından
Arkadaşların yazdıklarını hemen hemen ben de hazırladım 36 haftalık olduk her şeyimi geçen hafta hazırladım çantada , Sadece bebek yüz örtüsü bir tek onu ayarlicam :)
(7 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım:)
0 oy
tarafından
Ah ah zaman gecsede bende hazırlarala artık yaaa 

Bende 30. Hafta da hazırlamayı düşünüyorum çünkü erken doğma olasılığı var 
(7 puan) tarafından
Bende olasılık yok ama her ihtimale karşı 30da hazırlık yapacağım:)
0 oy
(2,449 puan) tarafından
Bende 30 dayım basladim artik alacaklarimin bir kısmını almistim bi iki parca bisey kaldi. Az önce aldigil pijamalari makinaya attim hatta. Yavas yavas yerlestirecem artik valize bebegin kiyafetlerinide yikayip
(7 puan) tarafından
Kolay gelsin canım:)

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 524 göst.
0 oy
6 cevap 90 göst.
+1 oy
18 cevap 408 göst.
10 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Butterffly- (568 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 84 göst.