+1 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde (3,794 puan) tarafından
Sol yumurtalıkta 5 cm kist varmış çok moralim bozuldu yarın ayrıntılı ultrason a giricem inşallah önemli birşey çıkmaz dua edin iyi olsun.  Varmı başına gelen bu durum lütfen bilgi verin 

5 Cevaplar

0 oy
(3,794 puan) tarafından

En İyi Cevap
Yokmu başına gelen bu durum çok moralim bozuldu ya:((((
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bilmiyorum canım inşallah yoktur bişey 
(3,794 puan) tarafından
Amin canım ya . Çok moralim bozuldu ya
0 oy
tarafından
Yani polikistik over misin nie canın sıkıldıki canm
(3,794 puan) tarafından
Yarın ayrıntılı ultrasona giricem ne olduğu belli olucak inşallah boş tur. Senin ki kaç cm
tarafından
1 sene önce kontrolleri bıraktm ben 8 cm di
(3,794 puan) tarafından
Adet ağrısı gibi oldumu sende hiç hafif şekilde
tarafından
Benm ağrım olmadı hiç canm ben polikistik over hastasıyım sendekide omu bilmiyosn
(3,794 puan) tarafından
Benimki adet gibi hafif ağrı sancı yapiyo buda beni korkutuyor :/
0 oy
(475 puan) tarafından
Bende de var benimki de 4 santim
(3,794 puan) tarafından
Ağrı sancı yaptı mı hiç benim son bi haftadır hafif ağrı sancı yapiyo
(475 puan) tarafından
Ağrı laf mı adeti günlerimin kabusu kabusu yemin ederim var ya benim adet sancılarım sırf kist yüzünden doğum sancılarımla neredeyse eşitti artık havalar oturma kılıyorum kendimi yerlere atıyordum adet olduğum zaman iğne vuruluyordum
(3,794 puan) tarafından
Adet dışında belirtisi oluyomu hafif ağrı gibi.  Ultrason da görünümü beyazmi siyahmi
(475 puan) tarafından
Ultrasonda görünüyor adet dışında çok bir şey olmuyor arada bir kasıklarımda ağrı oluyor o kadar
(3,794 puan) tarafından
Bende de fazla bisey yok çok şükür ama genede endişe ediyorum.  Yarın belli olucak inşallah boş tur
0 oy
(162 puan) tarafından
Benimde polikistik over solda 7,5 cm senelerdir var ve gitmiyo şu an için sıkıntı vermiyo 
(162 puan) tarafından
Oluyo tabii ki
(3,794 puan) tarafından
Tam olarak ne dedi doktor sana. Bide tehlikesi varmi acaba.  Ilk defa başıma geliyo.  Biraz bilgi verirmisin.  Ayrıntılı ultrason çekindim bugün hemorajik kist dedi seninki de oylemiydi.  Sonuçları henüz gosteremedim doktora endişe ediyorum
(162 puan) tarafından
Bana doktorun söylediği yasin çok genç müdahale etmek istemiyorum şu an için tehlike oluşturacak bişeyi yok yumurtalığı sarmamasi lazım kendi kendine de patlayabilir adet sancının daha fazlasını ve geçmeyenini yaşarsan hemen acile gel dedi doğum kontrol hapı verildi küçültmesini sağlıyormuş ama bir fayda görmedim 6 ayda bir kontrole gidiyorum en son MR çekindim onu doktoruma gösteremedim henüz
(3,794 puan) tarafından
Anladım canım boyutu büyükmüş seninkinin.  Cumartesi ben sonuca gittim alttan muayene etti . 5in üstüne çıkarsa müdahele edicez dedi seninki küçülmeye yönelmiş dedi .çok şükür zararsız dedi.
(162 puan) tarafından
Yaşı genç olanlara müdahale edemiyolar canım doktorun instifiyatine bağlı benim yaşım 23 bir kızım var yaşım büyük olsa yumurtalığı mı alırlar mesela

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 81 göst.
0 oy
1 cevap 65 göst.
11 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 213 göst.
0 oy
3 cevap 174 göst.
12 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ervaaa (253 puan) tarafından soruldu

410,781 soru

12,360,909 cevap

41,503 kullanıcı

Kategoriler

...