Belki okuyacak olanlar yine bi aile vakasi diyecekler ama napalim herkes kendine yanar olmus ama ben 2 yillik evliyim ve her hafta her allahin guni kavga ediyoruz 26 yasindaym ama beynim bedenim icim sanki 100 yasinda sanki o kadar yasamisimda yasadigim saat kadarda hep sorunlarla bogusmusum..Konu sudur ki esimle yani es olacak olan sahsiyetle surekli tartisiypruz surekli didisiyoruz anlasaMadigimiz kesin bnda hem fikiriz artik ama gelin gorunki bi onlem alamiyoruz defalrca oturup konustuk duzelcez artik diyrs ama yok bi bakiyrz yine kedi kopek gbi birbirimize girmisiz 2 yila herseyi sigdirdim siddet kufur sovulme kovulma namus lafi kadin yerine konulmama ailemle fiziksel kavgalar vs. Vs. Ama aetik onunu almak istyrm kizim 1 yasinda ve simdiden cok cok etkileniyr babasi olaccak sahis tersine gelince kizi bile siliyor gozden defaalrca aileme gittim geri geldim veya gonderildim en son aileme gidince bana bosanmaktan baska secenek yk dediler yapamadm yani hep diyrmki el lafi dul kalma kizimin itilip kakilmasi sorunu die die ceknme die dusunerek geri durdum ama anladm ki kalincada olmuyr kardeslerim sirf bosanmadim die geldim die bama kus babam benle konusmuyr haklilar cnku bnm nasil bi cehennemde oldgumu biliyrlar ama gelin gorunki herkesi arkma alarak geldigm bu kapidada her zaman disari atilma kovulma durumum var evlat sevgisi yok dusunce yok bayana nasil davranilir die dusunmkte hif yok her turlu pislikte var ama iste lafa gelince sirf cevap veriyrm karsi geliyrm die tum suc ustume kaliyr artik yavas yavas sogumaya basladm tiksiniyrm nefrette beslemiyrm ama onu gormek dahi istemiyrm byle bana dusmniymisim gbi yaklasiyr oyle konusyyr ewlilik die biseyde kalmamis artik aramizda sadece resmiyette ewliyiz bana seni bosamisimda dedi anladm bittigini yani duzlemeyecegini ve bunlari isteyerek yaptgni cok net anladm artik hadi bana bi cesaret verinde gidip dilekceyi vereyim is bende bitiyr ewet ama bende bittim bi cesaret edip toparlanamiyrm siginti gibi yasiyrm burda cnku buda zoruma gidiyr baba evindede elbet bi sure oyle olacam ve beni nasil karsilarlar onuda bilmiyrm cok dardayim ve cok caresizim hep ondn korkmuyrmusum yuvami yikmam gbi gorunmeye calisiyrm ama yuva yokmuski ve bosunayms bu cirpinisim bana bi cesarte verinde kurtaraym kendimi bu zulumden nolur..:( :(