0 oy
609 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (416 puan) tarafından
..........................

12 Cevaplar

+1 oy
(1,851 puan) tarafından
Ben olsam çalışmam o herkerse dağıtacak ben bebeğini birakip çalışıp kendi ihtiyaçlarımi gorcem öylemi 
tarafından
Öyle deme canım valla çalışmak gibisi yok keşke bende çalışsaydım şimdiye kadar param olsaydı doğum yapınca bebeğimi bırakıp çalışmam ama artık tak etti canıma bu erkek eline bakmak çok zor hele ki başkalarına var sana yok deyince iyice bunalıma girdim
-Reklam-
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Sormadan alacaksın paşa paşa ödeyecek
(416 puan) tarafından
Kart bilgisi gircem ya netten Alcam kapıda ödeme olsa verirdim de
(1,145 puan) tarafından
Senin yok mu onla al onu da ödemek zorunda
0 oy
(13,310 puan) tarafından
Ben olsam çalışmam bile eşek gibi baksın. 
(416 puan) tarafından
Ben yapayım edeyim yapmadı olayım
0 oy
(416 puan) tarafından
Ben bişey isteyince şükür de valla verdiğini görünce onlara ben niye yemeyip biriktiriyorum diyorum ben yemeyim onlar yesin
0 oy
(163,267 puan) tarafından
bak boyle sinirini bozup oturanlara gicik kapiyom bu durumdan rahatsizsan once kocana soyliycen baktin devam ediyo aile ici toplandinizda herkezin icinde size boyle yapiyo cocuguma oyuncak alamiyo diycen bak bidaha istiyolsrmi bisi
(416 puan) tarafından
Kız kocaya hep diyorum da anlamıyor ki babamda bana yapıyor der sanki bende yapmıyorum valla diyorum kavga oluyor susayim dioyrum susamiyorun
(163,267 puan) tarafından
git kaynananlara orda herkexin icinde soyle
0 oy
tarafından
Sipariş ver gelsin canım 

Bebeğimi bırakıp calisicam oda etrafa savuracak oldu paşam 
0 oy
tarafından

Benim eşimde öyle canım valla 3 senedir balkonu kapattır diyorum umurunda değil babası köye koca ev dikti bizimde desteğimizde biz bi balkonu kapatamadık para yok bana gelince :'( az önce bari perde takalım sadece dedim kıyamet koptu Allah aşkına bunlar niye böyle ya ev küçücük çocuk odasında adım atcak yer yok bebek için dolap aldık kuracak yer bile yok böyle erkekleri Allah ıslah etsin hakkımı helal etmiyorum ama 

tarafından
Yok canım ne hevesi dolabı bile benim annem aldı zaten eşim doğru düzgün bi şey almadı bile doğmamış çocuğa ne alcaz deyip duruyo annesi geçen gün 100 200 veriyim bebeye bişeyler alın demiş daha hiç bişey almadı kaynanam bizim maal da ben veririm senin yerine sen verme demiş bende sen babalını yap sonra başkası adına al dedim sinir ya seni o kadar iyi anlıyorum ki valla aynı detdi yaşıyoruz
(416 puan) tarafından
Benimki de aynı bebek doğdu öyle aldık malzeme leri hele doğsun öyle alalım deyip durdu valla çok zor nereye kadar gider bilmiyorum
tarafından
Geçen pazardan kaynanama 50 liralık çoraptır yelektir aldık bende sırf eşimi denemek için benim annemede bi tane yemeni alalım dedim param yok sonra alırız dedi çok zoruma gitti valla ben zaten almıycaktım denemek istedim sadece benim annemden her beklentiye giriyo alsın herşeyimizi ama kendi ailesinin çöp almasına kıyamıyo sen çalışıyosan ne güzel valla bende evde bari para kazanabilsem keşke :(
(416 puan) tarafından
Aynısı bizde de oldu bunlar pazara gitmiş annesine kardeşine bir sürü terlik don almış benim annemede sana da alalım dememişler annem geldi yüzü düşük anladım noldu dedim söylemiyor biz olsak dünür sende al deriz diyor ama bunlar hiç dememiş onu da geçtim bebe yokken çalışıyordum canım hep çalıştım birazda toplu param vardı hepsini aldı anasına makine aldı benim anamın makinesi yok ah gözüm şimdi açıldı benim iş isden geçince
tarafından
Ben hakkımı helal etmiyorum valla bu bencilliklerinin birini yapmıyoruz biz hep iyi niyet kurbanıyız
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Acil bi ihtiyaç olsa neyse. Bebegine oyuncağı çok görüp kardeşine telefon almak nedir. İnsan kardesine verdiğinden 3 kuruş ayırır üstünü babam tamamlasın der bebeğinin de ihtiyacını karşılar. Önüne hergün makarna koy öyle adamın da kabız olsun. Öyle adama hayatta çeşit çeşit yemek yapmam. Sofraya laf ederse de şükür et derdim. Kardeşinin telefon bataryasını getir de sana yemek edeyim onu derdim. 
(416 puan) tarafından
Doğru diyon valla aman bıktım valla napsam aynı en iyisi bosvercen
0 oy
(12,764 puan) tarafından
Çalışıyor isem ve böyle huyu ise 1 krs vermem hata ediyorsun kartlarım varsa alırım şifre değiştirin tepkimi öyle koyarım
(416 puan) tarafından
Ben verdim ben verdikçe gitti anasına makine o bu aldı bu saatten sonra vermem bende
(12,764 puan) tarafından
En güzeli verme kendine yatırım yap gizli birikim yap bı şey olsa anama almıştım al oarani demez 5 krussuz kalırsın biriktir ona deme oğluna kendine bı şeyler al
0 oy
tarafından
Öyle bişey için para verecek evi başına yıkarım hele de benim çocuklarımın ihtiyacı varken 
0 oy
tarafından
Benimki de öyle bişey istesem kem küm eder babasının dün tvsi bozulmuş bugün gitmiş tv almis babası her ay 500 verip odicekmis kesin öder sırf laf etmiyim diye dedi. Ben de saldım artık ne hali varsa görsün 
(416 puan) tarafından
Benimki de her ay babasının emekli parasını ödüyor ama baş belaları ya
0 oy
(973 puan) tarafından
Verme canım sende ağırlığını yok suratina vur istemiyorum benim ihtiyacım varken onlara vermeni de
(416 puan) tarafından
Küstü gitti odaya deyince de başımı ağrıtıyon der sanki suç benim gibi
(973 puan) tarafından
Valla işlerine gelmeyince öyle oluyor alttan alma alımis o daha

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,459,995 soru

23,940,094 cevap

324,699 kullanıcı

...