Bebek bakimdan cok cevap alamadigim icin yazıyorum burayada kızlar. oğlum taa ayın 27 sinde karin agrisi ile gece yataktan ağlayarak kalktı bizde şüphelendik gittik doktora ultrason istedi ve bezelerin biraz büyüdüğünü ama ciddi durum hatta ameliyatlık olacağını söyledi bana maflor sap simplex ve bi tane şase toz yazdı 1 ay sonra kontrole gel dedi . Neyse ilaçları düzenli bu ayın 2 sine kadar kullandım 2 sinde gene kendini yerlere attı karnını tuttu gene gittik doktor baktı bağırsakları hareketli dedi çocuk cerrahi b görsun sonra bana gelin dedi ceraahada gittik oda karnına ve penisine el muayenesi yaptı bağırsak dolu dedi film istedi filme girdi sol tarafı çok dolu lavman vericem 2 gün akşam yapın dedi bide duphalac bağırsak düzenleyici şurup yazdı en son dün akşam lavman yaptık ve bu cerrah bezeler önemli değil korkulacak bisey yok bağırsaklar dolmuş o ağrı yapio enfeksiyon dedi yani. Demem o ki bu durumu yasayan varmı aranız da bugün gene 2 dır karnını tutuo çok üzülüyorum nasıl atlattınız çok ilaç kullanıp nerdeyse 4 kutu ilaç var oma da ayrı üzülüyorum hakkınızı helal dedin uzun oldu
1,490,134 soru
24,353,770 cevap
346,621 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın