0 oy
258 göst.
Diğer kategorisinde (430 puan) tarafından
Hanımlar artık pantolon  tunik giymek istemiyorum pantolon frlan giyince insanlar bana bakıyormuş  gibi hissediyorum bendr artık etek ferace uzun kaplar felan giymeye karar verdim iyi mi yapmışım zaten istiyodum da giymek iyi olmuş demi  

11 Cevaplar

0 oy
(387 puan) tarafından
Senim kararın bu kendini nasıl iyi hissedersen o şekilde giyin canım 
(430 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kendin istiyorsan giyinebilirsin canım yoksa o bu ne der diye bşeyler giyinmek zorunda değilsin çarşafta giysen insanlar BAKAR 
(430 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun cnm bakan gene bakıyo ama insanda rahatsız oluyır bir yerim mi açık  vücut hatlarım mı belli felan die şüpeleniyo insan o yuzden artık boydan şeyler giyeceğim.
tarafından
Bakan ınsanlara boynunu büküp kaçmaya çalışırsan daha çok dikkat çekersin dhaa çok bakarlar ama sen o kişiler bakarken sinirli baksan HAYIRDIR desen kişi kaçıp gidecektir
0 oy
(2,683 puan) tarafından

Bu bize düşmez ama tabi teseddürünün önemi zaten aslında etek giymekdir  ferace daha iyi olur bence ancak sen nasıl rahat edersen öyle yap 

(430 puan) tarafından
Bana artık etek ferace giymek daha rahat geliyo açıkçası
(2,683 puan) tarafından
Ne güzel bir düşünce Rabbim layılığla yapmayı nasip etsin inşallah
0 oy
(2,051 puan) tarafından
Evet nasıl rahat ediyorsan onu giy 
0 oy
(52,057 puan) tarafından
ee icinde varsa iyi olmuş tabi 
0 oy
(8,119 puan) tarafından
Yani rahatsız oluyorsan çok iyi yapmışsın. Ben de öyle. Ferace giyerim içine pantolon tunik giyiyorum ama yine de. Kadınların yanında filan pantolon gömlek gibi
0 oy
(1,423 puan) tarafından
Bakma konusunda herkes bakıyor ben çarşaf giydiğim halde bakıyorlar ne amaçla baktıklarını Allah bilir de nasıl rahat ediyorsan öyle giyin ben yıllarca ferace giydim 4 yıldır da çarşaf giyiyorum 
0 oy
tarafından
Zaten İslam'da pantolon diye bir şey yok 
0 oy
tarafından
Çok yapmışsın canım dinimizde bunu emretmiyormu zaten hayırlı olsun bence ferace bende giyerim çokta memnunum
0 oy
(7,480 puan) tarafından
Rahat gelir çünkü zaten olması gereken o canim. Tabiki etek elbise  ferace giyin. Pantol giymek uygun değil. Bak rahatsiz oluyormuşsun ne güzel. Rabbim seni uyarıyor. Bu fırsatı degerlendir insaAllah canim.
0 oy
(8,582 puan) tarafından
Kendini hazır hissediyosan neden olmasn. Hem daha hanim hanımcık gosteriyor ferace

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 101 göst.
0 oy
3 cevap 120 göst.
13 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Prens_annesi (218 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
4 Nisan 2024 Moda kategorisinde Besteninannesi (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 164 göst.
8 Haziran 2023 Diğer kategorisinde plns_01 (76 puan) tarafından soruldu