0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar nasıl oluryir herkes yapıyor ya bende şansımı denemek isterim anlayabilirsiniz kaç kaydetmeye kazanılıyor

4 Cevaplar

0 oy
(349 puan) tarafından
Koleksiyon oluşturup linki kopyalıyorsun ve onu 25 kişiye kaydettiriyorsun canım
tarafından
Anladım abla teşekkürler
tarafından
Peki abla aynı linki 50 kişi kaydetse ne kadar oluyor değişiyor mi
(349 puan) tarafından
Yok canm aynı 100 kişide kaydetme 25 TL verilir. Sen garanti 30 yap çünkü kendini akılı zannedenler kaydettin geri çıkıyor
tarafından
Peki ayrı koleksiyonlar yapıp farklı 25 TL hediye kazanabiliyor muyuz
(349 puan) tarafından
Ayrı hesap ve ayrı telden yapmanız lazım. Şartlarda yazıyor sistem üzerinden tespit edilirse iptal oluyo
-Reklam-
0 oy
(4,617 puan) tarafından
bosver kaydetmeyi aksam 6 da trendyola gir mega kupon var bas orda hediye 25 tl kupon veriyor 
tarafından
Nerde görünüyor kupon  girdiğimiz gibimi yüklemiyor bizimki almamız gerek
(4,617 puan) tarafından
simdi degil aksam ama ekranda gorunuyor sen basip aliyorsun
(121 puan) tarafından
Aa bilmiyodum ben de yapayım
tarafından
Peki ayrı koleksiyonlar yapıp farklı 25 TL hediye kazanabiliyor muyuz
0 oy
(787 puan) tarafından
Merhaba cnm Trendyol uygulamasını indirip üye oldunuz mu peki cmm
tarafından
Yaaa sen me tatli birseysin öyle ne güzel yardımcı okuyorsun Allah razı olsun ❤
(787 puan) tarafından
Rica ederim cnm burada herkes Trendyol uygulamasınından yararlansın isterim yardımcı olurum genelde cnm,♥️
0 oy
(12,279 puan) tarafından
Ürünleri favori ekliyorsun favoriden sonra koleksiyon oluştur var koleksiyon oluştura bastıktan sonra ürünleri ekliyorsun en az 30 ürün eklemen gerekiyor sonra koleksiyonu paylaş yerine basıyorsun kopyalıyor Sun linkini buraya atıyorsun burada insanlar takip ediyor kaydediyor zamanı gelince sana kupon yatıyor 25 TL kullanıyorsun

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 79 göst.
24 Aralık 2022 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,414 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 133 göst.
1 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,342 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 167 göst.
0 oy
1 cevap 56 göst.
5 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Melegimin annesi (18 puan) tarafından soruldu

403,618 soru

12,092,516 cevap

36,386 kullanıcı

...