0 oy
307 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Oğlum yarın 2 aylık olucak kasık fıtığı var diye cerraha getirdim oda 4 ayın girdikten sonra ameliyat olması lazım 4 ayından sonra ki her geçen gün sizin alehinize olur çocukta sıkıntılar başlar dedi morelim öyle bozukki o ameliyathanenin soğuğuna o narkoza nasıl dayanır ben kendi elimle nasıl teslim ederim öylece yavrumu aç kalıcak kim bilir kaç saat Yarabbi sen yardım et iyi değilim hiç 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yaa çokk çok geçmiş olsun el kadar bebek amaliyat olacak çok zor çok 
tarafından
Sağol bacım gerçekten öyle hafta perşembe üniversitesi hastahanesindsn sıra aldık ordaki cerrah da görsün bı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oy kuzum yaa... 1-2 doktora daha gosterin tek doktorla kalmayin canim. Rabbim verir gucunu onlar o kadar gucluler ki annesi uzulme saglik icin bunlar, Allah dermansiz dert vermesin asıl 
tarafından
Amin bacım herşey için çok sağol Perşembe gününe başka bı cerraha sıra aldık bakalım o ne dicek
tarafından
İnsallah ameliyatlik degildir ama oylese de korkma allah dermansiz dert vermesin hemencecik atlatir insallah
tarafından
İnşallah bacim
0 oy
(16,144 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun kuzum. Başka doktorlar da gördü mü ?
tarafından
Sağol bacım,Perşembe günü başka bı cerraha gostericem inşallah
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşaAllah. Başka bir doktora da götür mutlaka oda aynısını derse çocuğunun iyiliği için yaptırmalısın. 
tarafından
Tabikide tek doktorla kalmayacağım fakat doğduğundan sonda ueni doğan muaynesi oluyor ya 5 gün sonra o zamandan beri gören tüm çocuk doktorları da aynısını dedi ama Perşembe günü cerraha goturucem
0 oy
(2,851 puan) tarafından
Cok gecmiş olsun canım öncelikle şunu söyliyim ameliyathanenin ısısını bebege göre ayarlıyolar ondan sonra ameliyata alıyorlar benim bebeğim erken doğdu 2,5 ay olcak neredeyse 3 kez ameliyata girdi yoğun bakımda hala bol dua et bebek oldugu için belki damardan beslerler ameliyat öncesi benimki 2,5 aydır hiç emmedi sadece damar yolundan besleniyor belki bi kac gün sonra minik minik beslerler henüz belli degil güçlü ol emin ol sen güçlü oluncada oda hissediyor ve güçlü oluyor 
tarafından
Öncelikle Allahım cocuklrimiza şifa versin inşallah tez zamanda iyilestirsin özel değilse seninki neden ameliyat oluyor bacım
(2,851 puan) tarafından
Amin inşallah inşallah bağırsaklarından canım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 302 göst.
0 oy
3 cevap 360 göst.
0 oy
18 cevap 1,140 göst.
25 Kasım 2025 Diğer kategorisinde LEMAN339 (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 205 göst.