İkinci çocuğuma hamileyim daha Yeni bir kaç kişiyle.paylasdm annemlede paylaşdm snra kayınvalidemlede paylaşmak için istedm hem bayadr aramyodum hemde babannesi sonucda dedim ama bana olan tepkisi üzdü beni cokmu lazımdı dedi yetmiyomuydu birtane dedi isim var dedi fazla konusmak istemedi kapatdn hayrlı olsun bile demedi sağlıklı olsun dileklerinde bile bulnmadi namazli abdestli kadndr işine gelincce pek ince dillidir bazende kızım demedm konuşmaz fıstk bile der ama birde bakmssnız el kızıym kötüyümdur çok ters konusur kücmsemeye çalışır ailemle ugrasr biraz tuhaf kadn yani bna öle yapdı bu gün eşimi aradi onnla konusdular beni srdu nasıl diye benm braz ağır geçi srmasina bile sevindim ama unutamam o tavrını o ayrı birde eyr kz olursa aşırı şekilde ismini koydurmak istiyor oğlumdada yapdı pisikolejik baskı uyguluyor sevmem diyor yüzüne bakmam torunm demem diyor ama adını döndü oldu için istemiyorum asla kesnlikle oda çok istiyor e smdi bna bir de hayrlı olsun bile demedi pekmi lazm dedi bunlara rağmen nasl veririym ben brazda yufka yürekliyimdir ben oyuzden siz olsanız napardiniz ben napiyim .