0 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
13 aylık kızım çok kötü öksürüyorum Hırvatistan var inliyor uykuda aceba acilemi götürsem yoksa yarını mi beklesem  

8 Cevaplar

0 oy
(28,641 puan) tarafından
Acile götür bekleme canım ilaç yazar yumuşar biraz ballı süt versen 
tarafından
Doğru diyorsun
tarafından
Çok teşekkür ederim
(28,641 puan) tarafından
Rica ederim canım şifa versin Rabbim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin inşallah
tarafından
Çok sagol  Allah  razı olsun
0 oy
(61 puan) tarafından
Allah şifa versin dut pekmezi dene çok iyi geliyo
tarafından
Çok  sagol  deniyecem
0 oy
tarafından
Buhar tutulur büyük ihtimale bide iğne yazılır bnm oglumda  oleydi ama ortaklıkta salgın var  geçmiş olsun
tarafından
Teşekkür ederim  evde buhar makinesi var aslında
0 oy
(778 puan) tarafından
Canım sakin onemsememezlik yapma ben bir gece kalsın dedim ne çocuk ne ben uyudum götürdüm hastaneye bademcik iltihablanmasi denildi en başından önlem almak şart 
tarafından
Ben de götüreyim
(778 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah canım
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Canım benim kızımda 13 aylık burun akıntısı ve geniz akıntısı var odasında soğuk buhar makinesi kullanıyorum yarım soğan üzerine karanfil koyup bırakıyorum sarımsak rendeleyip zeytinyağında beklettim uyurken yağından ayağına sürüp çorap giydiriyorum sürekli burun spreyi kullanıyorum ve sıkça burnunu temizliyorum bide kozolak şurubu içiriyorum hepsi çok iyi geliyo düzelmeye başladı ekstra zencefilli ıhlamur et sulu çorba falan içiriyorum
0 oy
tarafından
Aciller de oyle kabalık ki ama ınlıyor  da dıyorsun ne dıyım bılemedım benım kızında 13 aylık Rabbım sıfa versın, hemen ılık süt ıcır bogazı yumuşasın evde calpol varsa ıcır 
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Insan hastanelerden de korkuyor artik yaşıda kucuk goturmen gerek doktor görsün canm. Balli süt yap icinede karabiber serp

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 109 göst.
10 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Prens prensesim4 (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 317 göst.
4 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 994 göst.
15 Ocak 2022 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,272 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 578 göst.
7 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,400 soru

24,385,292 cevap

348,977 kullanıcı

...