0 oy
837 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (609 puan) tarafından
2 bebeğim var küçük biri 15 aylık biri 2 aylık eşim çalışıyor çöpleri hep unutuyorum vermeyi kendimde atamıyorum doldukça kapının önüne koyuyorum en fazla 2 3 saat durmuştur şimdiye kadar karşı komşum galiba çöplerimin üzerine parfüm sıkmış kokusunu aldım kötü koku da yaymıyor ben almıyorum zaten günlük atıyoruz sizce doğru mu yaptığı 

32 Cevaplar

0 oy
(13,481 puan) tarafından
İfrit olurum emin ol koku az da olsa vardır. 2 dk da atıver bacım valla görüntü de kötü oluyor 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence art niyetli olsa koyma kapıya derdi canm
0 oy
tarafından

Bencede hoş bir görüntü değil size kokmuyor olabilir Ma demek.ki rahatsiz olmuş. 

Madem gün içinde kendiniz gidip alamıyorsunuz kokmuorda  diyorsunuz madem balkonunda bırakın kutu icj de eşiniz akşam eve girmeden hepsini atsin.  Sorunda kalmaz..

0 oy
tarafından
Ben mustakil 2 katlı evde yaşıyorum canım çöplerini balkonda biriktirip 2 gunde bır çöp atıyorum apartmanda yaşyosan unutma her sabah eşinin eline çöp ver atsın yada kapııya koyma 
0 oy
tarafından
Balkona koyman daha iyi olur. Ben de hiç hoşlanmam merdivende çöp olmasından
0 oy
(3,399 puan) tarafından
Bizim binada yasak kapı önüne çop koymak. Balkona koyuyorum o bilr rahatsız ediyo beni birikmeden atip geliyorum hemen. Cocuk olunca nasil olur bilmiyorum ama cop atip gelmek 2 dakka sürmez heralde. 
0 oy
(2,138 puan) tarafından
Komşun yine iyi niyetliymis canım başkası olsa kavga çıkarır. Rahatsızlığını parfüm sıkarak belli etmiş.
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Komsum kapının önüne çöp koysa bende rahatsız olurum  :)  Balkonda biriktirebilirsiniz. Sadece koku için değil görüntü olarakta hoş değil 
0 oy
(218 puan) tarafından
Komşunun yaptığı ayıp gelip desin sana rahatsız oluyorum koyma diye koymazsın kapının önüne olur biter bizim apartmanda istediğin kadar koy kapının önüne kimsenin sesi çıkmaz kokmaz çöplerimiz koksa da kimse gelip bir şey diyemez ama ben genede çöpümü toplar balkona koyarım eşim de alıştı artık sabah alıp gider atar 
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Balkonuna koy yada evde bi kenara kapinin onu his degil saatden bahsediyosun 5-15 dk netse de.. bence de hoş degil.
0 oy
tarafından
Senin yaptığın yanlış madem mutfağında tut bakalım icerisi kokacakmi
0 oy
tarafından
Eşim yönetici asla bırakmıyor kapının önünde çöp koymamı eskiden de bırakmazdı 

İlgili bir soru bulunamadı

413,138 soru

12,438,310 cevap

45,893 kullanıcı

Kategoriler

...