0 oy
219 göst.
Diğer kategorisinde (482 puan) tarafından

Merhaba hanımlar.  3 4 gündür kulağımdan rahatsızım kbb doktoruna gittim malesef orada hep covidli hastalara bakliyordu. Doktor kulağına bakmam için önce test yaptır negatif çıkarsa muayene ederim dedi. Bende test yaptırdım test negatif çıktı.  Test üzerinden iki gün geçti. Bugünde tat.koku kaybım oldu. Bogazim ağrıyor ciğerlerim de ağrıyor. Arti kulağım zaten zonkluyor tek taraflı:( ishal de oldum. Simdi ben covid mi oldum,? Yoksa  Kulak iltihabı mi  oldum kendi kendime düşünüp duruyorum.  iltihap ise tat koku kaybı yapar mi ? Ama ayaktayım geziyorum kotu değilim bu şikayetler dışında iyiyim. 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bol bol turşu suyu elma sirkesi sarımsak ve vitamin al canım şifa olur inşallah çok geçmiş olsun 
tarafından
Senden de canım inşallah bir an önce atlatirsin
-Reklam-
0 oy
(27 puan) tarafından
Kekik suyu yaptım hep çok şifalı kaynamis suya kekiği at demlensin iç  çok iyi gelmsitu bir de bol sarımsak ye Allah şifa versin tez zaman da atlatırsın insaah
(482 puan) tarafından
Aminnn Allah razı olsun. Cok sağol deneyecem muhakkak insaallah geçer.
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Udi hindi yağı, gül hatmi çiçeği, günlük sakızı, şalgam suyu, pırasa bol bol, tarçınlı boza
(482 puan) tarafından
Allah razı olsun muhakkak deneyecem insaallah faydasını görürum
0 oy
(1,458 puan) tarafından
Ben limon yiyerek kolay atlattim kan pıhtılaşmasina iyi geliyor 

Günde 1 limon 
(482 puan) tarafından
Tamm canım Allah razı olsun muhakkak başlayacam.  Tat koku ne zaman geri geldi  bugün de hiç tat koku yok ben de
(1,458 puan) tarafından
Coraspin kullaniyorsun deil mi doktorun hazmasi lazim
(482 puan) tarafından
Yo doktora gitmedim evden çıkmadan kendi başıma atlatmaya çalışıyorum..  bünyem ilaci kaldırmıyor riskli olabilir benim için ilac
0 oy
(640 puan) tarafından
Canım kulak iltihabı insanı çok kötü edio bende geçen grip kulak ağrısı vardı tat koku alamıyorum geöti 3 4 güne 
0 oy
(3,085 puan) tarafından
Bal, c vitamini, bol soğanlı limonlu yeşillikli salata, sirke, ev turşusu, sade maden suyuna limon sıkıp iç. 
(482 puan) tarafından
Allah razı olsun deneyevem cok cok sag ol .insaallah faydası görürüm
0 oy
(485 puan) tarafından
Taylot grip tozu bolca c vitamini mandalina portakal bı de virüsün düşmanı cilekmis canım geçmiş olsun
(482 puan) tarafından
Allah razı olsun insaallah. Deneyecem bugun den itibaren
0 oy
(4,687 puan) tarafından

Bende oldum. 

Udi Hindi yağı veya tozu hatta tozu daha etkili diye biliyorum. Tozu balla karıştırılarak yenilir. 

Adaçayı & Ebegümeci çayının gargarası yapılabilir bende sadece adaçayı var ve gargara yaptım dün günde dört kere boğazıma çok iyi geldi. 

Çorbalar, tavuk suyu çorbası, kemik suyu çorbası veya bol sarımsaklı tarhana çorbası. 

Kekik çayını çok tavsiye ettiler. 

Ihlamura bol limon sıkıp içmeyi de tavsiye ettiler. 

Turşu suyu. 

Sarımsaklı süt.  5-6 sarımsak bir bardak süte doğra pişir içine de bal katıp iç. 

C vitamini al meyve ye bol bol. 

Bol bol sıvı tüketimi. 

Boğazdan kesme iştahın olmasa bile :)

Allah acil şifalar versin.

(482 puan) tarafından
Emek verip bir yığın tavsiyede bulunmussun Allah razı olsun. Bugünden itibaren tavsiyeleri deneyecem. Peki tat koku kac günde gelir. Kendimi bomboş hissediyorum koku tat alamadığım için
(4,687 puan) tarafından
Allah senden de razı olsun. Umarım faydası olur.
Onu bende bilmiyorum ki, bende de üç gündür koku yok. Eşimde koku ve tat yok. Bazı kişilerde 15 gün sonra geliyormuş bazı kişilerde aylar sürebiliyormuş. Umarım fazla sürmez.
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
(482 puan) tarafından
Aminnn  tesekkur ederim. Ben aslında test oldum negatifti 2 gun sonra hasta oldum balla bu isten hic birsey anlamadım
0 oy
(1,033 puan) tarafından
Paça der geçerim 
(482 puan) tarafından
Bildiğin kelle paça mk bu
(1,033 puan) tarafından
Evet canm çünkü bnm oğlan eniştem covid geçirdi ve hergun paça yedi 3 gün çok zor geçtirdi snra tamam n iyiydi

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 207 göst.
31 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (742 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 88 göst.
15 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 494 göst.
29 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 130 göst.