0 oy
834 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dün gece eve gelmeden önce aradım saat 12 falandı ilk başda açdı telefonu dedim saat kaç oldu gelicem dedi  sonra bekledim  1 e geliyodu saat yine aradım dipden kapattı çok sinirlendim bu kez de eve geldi telefonu kapattığı için çok öfkelendim biraz söylendim sinirlendi sen bana hesap soruyon diye birazdaha devam ettirsem kesin daha kötü şeyler olabilirdi çok üzüldüm gerçekden oysaki ağrım var bak erken gel dediğim halde geç geldi zor dönemden geçiyorum taman biraz fazla konusmuş olabilirim ancak günüm geldikçe panik korku hepsi bir arada 

HER DAİM DİYORUM BEN ALLAH EŞİN İŞİN HAYIRLISINI VERSİN ÂMİN :((((

10 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Çoğu postunda görüyorum Rahime, çok bağırıp karşı duruyorsun eşine.O kadar grç grlmesi yanlış kesinlikle o net. Yanlış anlama ne yaşadığını elbette bilemem ekstra şeyler var mı diye ama karşısında bağırarak onu eve erken getiremezsin. Normal zamanınızda yap bi kahve konuşun, erken eve gelmeni istiyorum sohbet etmek bu evde yalnız yaşamak istemiyorum, bir şeyler paylaşmak istiyorum 2 gün geç gelme günün olsun sana ait ama bana da zaman ayırmak zorundasın vs güzelce konuş sonrasında hemen başlamasada erken gelmeye tatlı dilliliğinle devam et, pozitif düşün konuş, canım cicim.. Böylelikle sana ve eve daha çok vakit ayırır bence. En azından bağırmayı hep yapıyorsun bir sonuç alamıyorsun bu şekilde dene birde büyük ihtimal olumlu sonuç alırsın. Rabbim hepimize hayırlı geçim, evlerimize huzur muhabbet versin inşaallah.. 
(2,200 puan) tarafından
Ayy ağzına yüreğine sağlık ne güzel demissin ++++
tarafından
Zaten geç geliyo normalde ben zaten onunla konuşdum konuşmasım değil ben sensiz uyuyamıyorum dedim ama sen eve geç gelmeye devam ediyosun seninde gezmeye tozmaya hakkın var tamam anlıyorum seni sende beni anla dedim bak daha geçen gece arkadaşımın çocuğu oldu oraya gitcem geç gelicem dedi tamam dedi 2 de geldi bisey demedim ben fevri birisi degilim zaten ben onu anlıyorum ama o beni anlamak istemiyo ne yazikki
tarafından
Ceroşşşş ❤️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(7,137 puan) tarafından
Kesinlikle hayirli es hayirli is bu cok onemli dusuncesizlik bizim eslerimizin yaptiklari valla sans mi kadeer mi desem bilemedim milletin bir esi var agizlarinin icine bakiyolar
tarafından
Bizde var bir sorun galiba canım ya biz çok safız yada diğer kadınlarda maden var
(14,640 puan) tarafından
Erkekten kaynaklanıyor bence canım  kadının %20 etkisi oluyordur
(2,267 puan) tarafından
Bunun kadınlarla alakası yok erkeğin karakteriyle alakalı bisey
(14,640 puan) tarafından
Kesinlikle erkeğin çok büyük etkisi var bazısı evini sever eşiyle oturmayı  bazısı ise dışarıda arkadaşlarıyla olmayı
0 oy
tarafından
Kız ben aramdim ve saat 00:34 geldi galiba allah sabır versin ben bilirim nasıl olduğunu 
tarafından
Hayır yani giii birazdaha üzerine gitsem söylensem hemen sataşcak bana
tarafından
Anladım evet ya uste çıkmak için herşey yaparlar
tarafından
Bende gelme ozaman eve madem hesap vermiyceksin sen bana birlikde yaşamanın anlamıda yok dedim
tarafından
Valla canım tamam ben şu an çok rahtaim yoksa var ya piskoloji falan kalmıyor
tarafından
Aslına bakilirsa bende çok takmiyorum dün gece beni birdaha arama üst üste açmam dedi tamam bende numaranı dipden silerim oldumu dedim sil dedi sildim bende aramiycam birdaha nasılsa kuzu kuzu yine gelcek yanıma kedi hesabı
0 oy
(1,082 puan) tarafından
Hamile insanı saatlerce nasıl yanlız bırakıyorlar anlamiyorum ya.. Bide anlayissiz oluyorlar karsibdaki insan 2 canli
tarafından
Ben duramam hiç canım biliyorum kendimi eşim hasta olunca çok üzülüyorum ancak erkekler bizim kadar nazik ve anlayışlı değil allah hidayet versin
(1,082 puan) tarafından
Bende duramıyorum yanında inim inim inledim ağırdan disim çok kotuydu dönüp bakmadı bile
tarafından
Biz neden bu kadar hassasız yaaa geçen hafta da bizim adam üşutmüş kusdu hep allah ım yatamiyorum da dedim kalkma rahime bırak sonra içim daraldı kalkdım hemen dedim bişeyler yapayım iç yok dedi üşutmüşüm yinede dayanamadım
(1,082 puan) tarafından
Biz hassasiz onlarda vicdansız...
tarafından
Aynenn öyle:::
0 oy
(193 puan) tarafından
Yaa dışarda napiolar ben anlamiomki kahweye filanmi gidio cidden rabbim sabir wersin
tarafından
Yok canım kahveyle işi olmaz onun bilmiyorum yani bk mu var anlamıyorum dışarda
0 oy
(1,508 puan) tarafından
Hic aramam birsey olursa taksi var benim lafimdan gelmeyen adami aramam ki yapmisligimda var taksiye binip gitmisligimde var 
tarafından
Yok giderim canım burasi istanbul gerekirse dayımı ararım gelir götürür beni onun için değil sadece ben izinde veriyorum arkadaslariyla falan gezmesine ancak beni anlamak zor geliyo ona
(1,508 puan) tarafından
Erkeklerin anlama kapasitesi %0 canim
tarafından
Malesef birgün melek gibiyse bir kaç gün sonrada şeytan gibiler
0 oy
tarafından
Malesef bağırıp çağırıp söylemekle erkekler daha çok uzak durur evinden 
tarafından
Söylendim dedin ya o yüzden öyle dedim üstüne düşme yanu
tarafından
Söylendim canım biraz ancak zaten gec saat olduğundan dolayı da elimden geldiği kadar sessiz konuşdum bu gurupta kimse eşlerini anlayamıyoki ben 12 yıl olmus anlayayım allah ıslah etsin beddua yakışmaz dilime
tarafından
Adabı aşk oku o zaman anlarsn az bsy ☺️
tarafından
Adabı aşk kitapmı internette varsa okuyayım hemen
tarafından
Nette yok malesef satın almak lazm
0 oy
(1,932 puan) tarafından
Bu erkekler çok anlayissiz zaten canım neden böyle davranirlar hala cozedim sende kendine stres yapma canim
tarafından
Hani burdaki çoğu kaderdaşlarım çözememişki ben çözeyim gülüm ahh ahh
0 oy
(149 puan) tarafından
Bende erkeklerdeki bu olaya snir oluyorm10 dk geliyorm diyip 1 saati buldurmalari yokmu ya bide nasil tlefon kapatablyor ya sana bisey olduysa yada olsa nasl ici rhat ediyor blmyormki ben kadin oldgm halde esime ulasamynca tedirgn oluyorm ne garipler arkadas ne var disarida blmyormki gidip bos bos.kafelerde oturup eve geliyorlar. Allah yardmcin olsn sen uzulme canini da skma lutfen:( 
tarafından
Canım napayım ona bişey olsa yüreğim yarılır kendimden geçerim tamam onunda beni çok sevdiğini biliyorum ama hissettirmesin tamam onuda geçdim madem telefonu kapatma bari demi ama 10 dk geliyom deyipde 1 saatte gelmesi çok sinir bozucu valla onun için sadece tek diycem kelime rabbim ıslah etsin ne denirki
(149 puan) tarafından
Tabiki oyle ama allah korusn ya aniden sna birsey olsa tlefon kapamak ne ye boyle.gamsiz olunurmu agrm var demssn birde allah sabr versn insallah cocuj olnca erkenden gelr eve
0 oy
(2,178 puan) tarafından
amin kuzum amin :/ erkekler boyle ustune gidince ters tepiyolar kendi haline birakinca sapitiyolar halbuki ikinizden baska kimseniz yok bunu anlamasi lazim senin de son zamanlarin hormonlar iyice cosmus durumda :/
tarafından
Yani dün zaten ağrım oldu biraz gelicem dedi bende olmassa hastsneye gideriz dedi gelmeyince sinir oldum allah"a havale ediyorum ne diyim
(2,178 puan) tarafından
Allahim tez zamanďa akil fikir versin valla ya o gezdigi siralarda sancin tutarsa :/ agrilarin bel kasik agrisi gibiyse normal kuzum
tarafından
Evet aynen dediğin gibi oluyo canım aslında normal doğum olsa korkmamda sezeryanya o anda elim ayağıma dolanir diye panik yaparim yoksa dayımı bile arasam gelir götürür beni

İlgili bir soru bulunamadı

409,094 soru

12,295,378 cevap

38,311 kullanıcı

Kategoriler

...