0 oy
261 göst.
Diğer kategorisinde (1,540 puan) tarafından

Kızlar dün dedim koltuklarim solma yapmış bu örtüleri kullanan var mı sizce toplanma yapar mı güzel mi fikirlerinizi almak istedim 

image

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

image

image

image

Renklerinide değiştim canım pembeydi önceden bunlar
(1,540 puan) tarafından
Çok güzel olmuş canım yaa bunlar yeni model koltuklar gibi olmuş bunları sifrdan alsan 9bin dediler güle güle kullan❤️
tarafından
Benimkide yanar dönerli kumaş kuzum yani kadife gibi ben örtü örttüm altına bide güzel çekemedim pek güzel çıkmadı ama gerçekte duruşu çok hoş, mesela başka yerlere bakın indirimli olursa sende yaptır böyle
(1,540 puan) tarafından
Çok beğendim seninkileri bı araştırayım biraz daha sağ ol canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım bunlar hiç hoş durmuyor imkanın varsa koltuklarının kılıflarını değiştir
tarafından
Modelinde farklılık yapmıcaksan 2 milyara yapıyorlar kuzum, ben farklılık yaptım düğmeli yaptırdım 3.800 tutmuştu, ama kılıf degirsen sadece daha uyguna gelir. Kız neden solma yapsın, solma yapacak diye evimize koltuk takımı almayalım o zaman :D
(1,540 puan) tarafından
Ya dün bı kaç yere mesaj attım koltukları anlattım hatta eski değil dedim kaplama ne kadar dediler 5bin çok pahalı o fiyata üstüne eklenip yeni alınır
(1,540 puan) tarafından
İki milyara yaptırsalar keşke yapmiyorlar ya burda
tarafından
Ben en iyi kumaşları seçtim 3.800 tuttu hepsi balım, kim 5 milyar demişse bilmiyorum fazla havadan atmış gibime geldi :) ama şimdiki fiyatları bilmiyorum, ben bide model değişikliği yaptım atayim mi koltuklarımi, bence daha uyguna yapan yer bulursun
(1,540 puan) tarafından
Ay evet canım ya sana zahmet at bı bakayım ben sadece kılıf değiştirecem kaç yere sordum hepsi beş bin dedi

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 743 göst.

Kategoriler

1,435,008 soru

23,600,086 cevap

305,938 kullanıcı

...