+1 oy
255 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kizlar oğlum bronşit olmuştu aşırı derecede öksuruyordu uykuları çok güzel olmasına rağmen öksürükten asla ne gece ne gündüz uyuyabiliyordu. Doktor antibiyotik ve iki ilaç verdi buhar makinası ile üç güne toparlar dedi bugün 3.gun ama asla düzelme yoktu. Dün zeytinyağ sarımsak yaptım ayakaltina sürdüm gece önceki gecelere nazaran daha iyiydi öksürüğü . Bugün gene sürdüm öğlen yatırdım hiç oksurmedi denecek kadar azaldı. Maşallah güzel uyuyor oksurmeden. Bazen doktorların beceremedigini anneler becerebiliyor gene ilaçlara devam edicez elbet. Aklınızda olsun gerçekten işe yarıyor 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

Offf su sarimsakli sey bizde hiç bi ise yaramadi yaa valla bizde sorun onu anladim:D

tarafından
Canım zeytinyagla sarımsak dogal olması lazımmış ne yaptım ettim yaği has zeytinyağ buldum. Sarımsak manavdan almıştım çok fayda etti bizd
tarafından
Manisadan en dogallari var bizde kuzum
tarafından
Allah Allah ☺️☺️ bilemedim canım ya bizde fayda etti ama
-Reklam-
0 oy
(218 puan) tarafından
Evet bende yapıyorum bunu gerçekten işe yarıyor canım
tarafından
Valla yariyormus canım inşallah bidaha gerek duymayiz
(218 puan) tarafından
INŞALLAH hasta olmasın bebişlerimiz ALLAH şifa versin bebeğine canım
tarafından
Aminn canım ❤️
0 oy
(403 puan) tarafından
Evet gerçekten işe yariyor geçmiş olsun canım inşallah kimsenin ihtiyacı olmaz :)
tarafından
Amin canım aminn
0 oy
(474 puan) tarafından
Faydalı bir post + 
tarafından
Evet ya bende yeni öğrendim diyebilirim inşallah kimsenin ihtiyacı olmaz ama gerçekten işe yarıyor
0 oy
tarafından
Nasıl yapılıyor ki
tarafından
Canım 5 6 diş sarımsağı ez iyice çok ezilsin ama sonra has zeytinyağ olursa daha etkili. Sarımsakları üstünü geçecek kadar dok üç dört saat dinlensin öyle . Sonra sadece yağını ayak altlarına sür çorap giydir yatır. Ama gece yaparsan bunu daha etkili oluyor öksürük ve ateş için
tarafından
Tamam canım kaydettim teşekkür ederim :)
tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(402 puan) tarafından
Kızımın ishalini bile geçirdi 

Gerçekten mucize 

En son Ağustos ayında hastanelik olmuştuk 

Ama ondan sonra iki defa ortalık hastalığı geçirdi kızım hiçbir şekilde hastaneye götürmedik maşallah diyeyim kendime  

evde tedavi ettim 

Sadece zeytinyağı ve sarımsak ile

Çok şükür Rabbim in mucizevi nimetlerine 
tarafından
Maşallah canım bende bayadir denk geliyordum buna nette araştırdım dün buraya sordum yaptım gece şükür Allah'ıma çok iyi geldi. İlaçlara kalsak daha öksürüyor olacaktı hem çocuğum mahvoldu öksürükten hem ben aşırı uzuluodum. Kaç gün yapılması lazım acaba bunun bilgin var mı
0 oy
tarafından
Bnm kızımda eylülde oldu eve hava makinesi bile aldm geçmemişti , bu zeytinyağını internette gördüm yaptm kuzum iyileşti
tarafından
Bizede doktor geçen gün verdi üç güne toparlar dedi bugün 3.gun düzelme yoktu bende denedim netten araştırdım dün buraya sordum şükür düzeldi dencek kadar fayda etti ya Allahımik mucizesi . Geçmiş olsun size de canim
0 oy
tarafından
Acaba kendime sürsem ise yarrmi geçen aylarda nezle olmuştum hırıltılı bı öksürük kaldı hamileyimde 32 haftalık 
tarafından
Olur canım büyük küçük herkese yapılıyor
0 oy
tarafından
Bende bu tarifi uygulanmıştım gerçekten 2 günde geçirdi
tarafından
Cidden mucize ya baya etkiliymis
0 oy
(913 puan) tarafından
Bende deniycem bu gece tşk ederim ❤️
tarafından
Rica ederim canım geçmiş olsun
0 oy
(1,364 puan) tarafından
Şimdi ayagina degilde gogsune ve sirtina surucem, ciddi anlamda yiprandim. Oglum 7 yasinda 2 ay oldu oksuruyor.  Tomogrofisi, kan tahlilleri tetkikleri temiz  birsey yok ama öksuruk de gecmiyor. O her oksurdugunde benim cigerim aciyor. Simdi önune arkasina surcem sonra sicak bir banyo. Bi 3 gün deniyeyim vallahi daha kime gotureyim ne yapayim bilemedim. 
tarafından
Canım geçmiş olsun öksürük uzun sürüyor maalesef ya göğsünü bilmiyorum ama istersen ayağına dene çok fayda ediyor inanki
(1,364 puan) tarafından
Simdi gordum cevabini teşekkur ederim. Sürdum valla sirtina gogsune havlu pecete ile kapattim durdu oyle 1.5 saat kadar sonra sicak banyo, yarin yine tekrarlicam sabit tutabilirsem ayaginada sureyim okuldan gelince. Kac gün yapmak lazim. Eylülün  14.ünden beri hasta cocuk ya, 2 ayri özel 1 devlet gordu birsey yok diyorlar uzuleyimmi sevineyimmi bilemedim
tarafından
Canım kaç gün bilmiyorum ama en fazla üç gün diye biliyorum. Kıyamam ya öksürük mahvediyor kalıyor da bir süre çok geçmiş olsun inşallah iyi gelir bende çok şey denedim elma kabukları, ballı süt , ballı ıhlamur, bal zencefil macunu yok kar etmemisti bunu yapınca düzeldi bir günde şükür inşallah size de iyi gelir ya
(1,364 puan) tarafından
Inşallahh faydasini gorurum. 2 gün daha yapayim bari tamamliyayim 3 güne. Iyi gecelerrrr ;)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 102 göst.
0 oy
5 cevap 63 göst.
7 Mart 2023 Diğer kategorisinde ASEL ESRA (1,562 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 114 göst.
2 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde 1bebe1anne (280 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 107 göst.

403,960 soru