0 oy
119 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
2,5 aylık bebeğim var diş çıkartıyoruz eli hep ağzında mız mızlaniyor parmağımla kasidigimda duruyor biberonun ucunu ısırıyor öyle rahat ediyor birde hep aç o kadar mama veriyorum yine istiyor biberon ağzında dursun istiyor hep kucağımda yoruluyorum tutmaktan yan yatırıp ağzına sokuyorum hem ısırıyor hem mamayı içiyor öyle bu dişlerin sorunsuz şekilde çıkması için neler yapabilirim

6 Cevaplar

0 oy
(7,620 puan) tarafından
Biz 8 aylik olduk gelen giden yok 2.5 ay erken ya
tarafından
Bende anlamadım sivri bir tane dişi çıkıyor annemede gösterdim parmağıyla oda baktı diş diyor .. elime batıyor çok salya akıtıyor eli hep ağzında mız mız mız o yere parmagimla sürtunce duruyor ısırıyor parmağımı
(7,620 puan) tarafından
Cok erken canim ya hayirlisi olsun
tarafından
Birde doktora göstereyim canım 2'5 aylık 64 cm 6200 kilo acaba diyorum erken mi olgunlasiyor ki bu çocuk diyorum
(7,620 puan) tarafından
Dis icin erken kilosu icin bisey diyemem
-Reklam-
0 oy
tarafından
2 buçuk ay diş için erken canım emin misin diş olduğuna kehribar kolye kullanıyorum ben 
tarafından
Eminim canm annemede gösterdim oda diş bu diyor sivri ucu elime batıyor çok salya akıtıyor parmağımla kasiyinca ısırıyor duruyor isirdiica parmağıma batıyor başka bir şey olabilir mi acaba
tarafından
Kehribar kolye al canım salyasini felan kesiyor
tarafından
Teşekkürler canım nereden alacağım ki sahte falan satmasinlar
tarafından
Kehribar sepetinden aldım canim sertifikali ürün
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Çok küçükmüş kuzum benim ki 4.5 aylık falan basladi eline taze soğanın beyaz kısmını veriyodum o biraz rahatlatiyodu ama o kadar küçükken bi zararı olur mu bilmiyorum
0 oy
(14,855 puan) tarafından
Kehribar kolye , dış granül, dış jeli var bebekler için. Büyük olsaydı eline dişlik ver derdim bide yeşil soğan birebir 
0 oy
(164 puan) tarafından
Sana mükemmel bir tarif verecem benim.bebegimde çok erken çıkardı  zeytinyagin içine karanfili ez 2 gece beklesin sonra sür dişlerine ben çok fayda gördüm inşalalh geçer bende 3 aylıkken başladı şuan 10 aylik halan bitmedi 
(12,835 puan) tarafından
3aylikkenmi dis cikardi
tarafından
Böyle devam ederse bende yapayım teşekkürler canım
0 oy
(334 puan) tarafından
2,5 aylık bebek diş çıkarmaz canım, dişleri çene kemiğine yerlesiyordur. Onun için birşey yapmana gerek yok çünkü diş çıkarma işlemi gibi kaşıntılı bir dönem değil
tarafından
Anladım canım doktora gittiğimde göstereceğim üst sol diş tarafında sertlik var elimle sürtunce elime batıyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 89 göst.
23 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hicbiri (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 82 göst.
7 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 57 göst.
30 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pampers (298 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 52 göst.
14 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkoalaannesi (504 puan) tarafından soruldu

410,552 soru

12,350,798 cevap

40,479 kullanıcı

Kategoriler

...