+1 oy
305 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (193 puan) tarafından
Kizlar eşimin istedigi ismi koyduk hic  araştrmadimda esim istyo diye koyduk gonlu kalmasin diye sonra anlamlarina baktim ve uzuldum keske araştrsaydim diyorum ismi kaan bide kayinbabamida severim oda deniz ekleyin yanina demisti yani kaan deniz ismi anlamlari cokmu kotu acaba ogluma kotulukmu ettim

7 Cevaplar

0 oy
(3,822 puan) tarafından
Bence gayet güzel isimler 
(193 puan) tarafından
Gyzel ama anlamlari tuhaf ve kuranda gecmiyo
(3,822 puan) tarafından
İlla kuran da geçmesi gerekmiyor canım ve kaanın anlamı hanların hanı gibi güzel bir isim
(193 puan) tarafından
Saol canm rahatlattin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kağan, ğ düşmüş padişah hakan, hükümdar anlamına gelir Türkçede.ikisi de Türkçenin en güzel isimlerindendir.
(193 puan) tarafından
Guzelmi anlami sence
tarafından
Güzel tabiki cnm.oglun ömür boyu sorunsuz kullanır isimlerini modası hiç geçmez inan.örnek bir öğrencim var adı Muhammed Mustafa Kaan çocuk sadece Kaan ismini kullanıyor.Kimse Muhammed demiyor oğlana
(193 puan) tarafından
Kaan hoş bi isim denizde öyle aslinda saol canim
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Anlamı ne ki canım kaan güzel isim hiç bakmadım anlamina
(193 puan) tarafından
Çin hukumdari canim
(1,621 puan) tarafından
Yani fazla takılma bence canım kulağa hoş geliyor çok fazla da var benim oğlum da batuhan o isminde pek bi anlamı yok bi oğlum daha olsa tunahan koyacaktı eşim onun da anlamı yok kızım olunca gerek kalmadi adıyla yaşasın insallah
(193 puan) tarafından
Amin allaj yavrularimiza uzun omurler versin
(13,313 puan) tarafından
Kaan Çin hükümdarı değildir Türk hükümdarlarına verilen öztürkçe bir lakaptır
0 oy
tarafından
Kuran da geçmesini istiyorsan keşke kulağına kurandan bir isim okusaudin canım ismi yine Kaan olsun birşey olmazdi
(193 puan) tarafından
Valla eşim istedi kayinbabamda iyidir onuda kirmak istemedim
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Kaan hükümdar demek deniz de açık su neyi tuhaf isimlerin anlamlarında
(193 puan) tarafından
Kuranda gecmiyi canim
(13,313 puan) tarafından
Geçmesin ne olacak ki?
(193 puan) tarafından
Bilmemki
0 oy
(8,084 puan) tarafından
Deniz olduğu için biraz hırçın bir çocuk olabilir ama Kaan ismini ve etkisini bilmiyorum
(193 puan) tarafından
Valla cok hrcin ama insallah bi sorun olmaz
(8,084 puan) tarafından
İsim koyarken gerçekten çok iyi bir araştırma yapmak gerekiyor aslında ama bilmeden koymuşsunuz. Eğer ki Kaan da kötü bir anlamdaysa aile arasında yeni bir isimle seslenebilirsiniz aslında.
Kızıma Zeynep ismini koyduk. Hem k.validenin adı hem de sevdiğimiz bir isim olduğu için. Fakat Zeynep de hırçın anlamları taşıyor babasının süsü anlamının dışında. Ben de İnci koymak istedim. Narin zarif kırılgan. Birbirini çok iyi tamamladığını düşünüyorum bu sebeple. Ha bu arada gerçekten babacı bir kız. Daha 11 aylık olmasına rağmen
(193 puan) tarafından
Valla ismine cok alisti cnm
(8,084 puan) tarafından
İleride öyle yapabilirsiniz ama o da size zor olur
0 oy
(959 puan) tarafından
İkiside öztürkçe ismi ne güzel işte illa bir arapça isim mi kullanılması lazım. Anne ve babanın cocuguna ilk hediyesi güzel bür isimdir. Gereksiz kuruntu
(193 puan) tarafından
Saol.canm rahatlattin

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 399 göst.
6 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Lunaa (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,066 göst.
2 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Mrvvvv (406 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 500 göst.
28 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde Nazmiye pamuk (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 308 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,507 soru

12,274,449 cevap

37,695 kullanıcı

Kategoriler

...