0 oy
147 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Kızlar 1 aylık oldu kızım. Kendi zaten 2 saatte bir istiyor ama uyudugu zamanlar ben uykusunda veriyorum mamasini 2 haftalikken gittigimizde doktor fazla kilo almis dikkat edelim dedi ama o zaman emme isteginin gazdan oldugunu bilemedim surekli besleniyordu. Ben geceleri pek ellemiyorum 3 saati bakiyorum gecmis hemen uykusunda doyuruyorum. Artik kendinemi birakmaliyim kizlar? Birazda ilk kizim gibi olsun uyku sorunu cekmesin istiyorum. Bu arada 120 cc iciyor 90 ile doymuyor. 

2 Cevaplar

0 oy
(12,771 puan) tarafından
Bence henüz küçük 3 saati geçirme bı 2 3 aylık olsun ben oldu olasi heo 2 saat sonra 3 sonra 4 diye öyle gittim gece bile olsa 
(3,102 puan) tarafından
Tamam canim bende zaten 3ten sonra korkuyorum kan sekeri falan duser diye dun bi 4 saat olmus gece kizim cok yoruldu bende yoruldum onunla birlikte sabahtan gece 12ye kadar uyumamisti Alarmi duymamisim
(12,771 puan) tarafından
Olur öyle arada bende bı kere uyuya kalmıştım:) eşim dedi tmm olsun uyu seninde uykuya ihtiyacın var diye kızım sarilikti çünkü 40 çıktı hala vardı  2 aya kadar 2 saat bir besledim
(3,102 puan) tarafından
Ilk kizimds bende oyleydim canim ya ilk kizimda sarilik yuksek cikti hatta hemsire saat basi besle demisti saat basi kalkiyordum zaten ekstra uyancakta emcek derken yarim saat daha geciyordu
(12,771 puan) tarafından
Bende öyle yapıyordum doktor yanlış dedi acikmaz emmez  2 saat bir dedi bende öyle yapmayı birakip 2 saat   gecmistim
-Reklam-
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Simdi kendi haline bırakman için çok erken canim en azından 1 2 ay daha geçsin o zaman gece beslenme süresini uzatirsin yani şuan en azından geceleri yine beslemek için uyan ama 2 saatte bi kalkmaya gerek yok 3te olur 
(3,102 puan) tarafından
Tamam canım çok sagol

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 141 göst.
17 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 284 göst.
7 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 104 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu

410,886 soru

12,364,727 cevap

41,890 kullanıcı

Kategoriler

...