0 oy
240 göst.
Diğer kategorisinde (512 puan) tarafından
Kızlar neredeyse kac aydır böyle oğlum yeni 16 aylık oldu babası işten geliyor yemek yiyoruz oturuyoruz çay içelim tv bakalım diye geliyor babasının elini tutuyor kaldırıyor odaları geziyor oyuncaklarıyla artık hiç oynamıyor sürekli mız mız biseyler yapmak istiyor gündüzleri yine ben yemek falan yaparken pesimde o kadar huysuz değil ama akşamları biz oturunca başlıyor hiç durmuyor yazık adamda işten geliyor doğru düzgun dinlenemiyor neden boyle yapıyor ne yapabilirim oğluma 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gayet normal bence 

Benim 5 ve 3 yaşlarındaki çocuklarım hala bile öyleler özelikle babalarıyla saklambaç oynuyorlar her akşam 
(512 puan) tarafından
Canım eşimde oynuyor ama bi zamandan sonra artık yoruluyor hiç bırakmıyor biz oturalim istemiyor yani surekli onla ilgilenelim istiyor oyuncağı var o kadar hiç oynamıyor acaba ilgisini çekecek oyuncak mı alsam bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(2,709 puan) tarafından

Hiç bişey yapamassın malesef nerdeyse bütün bebeler böyle şimdi misal ben tuvalete gidince 1 yaşındaki hep peşimde oturuyo tuvaletin önüne ben çıkana kadar ağlıyo 2 yaşındaki ve 1 yaşımdaki hep peşimde mutfağa giriyorum hemen ikiside oturuyo ortaya yap yapabilirsen iş güç bazen yalan oluyo işde bitek 6 yaşında gelmiyo peşimden 

(512 puan) tarafından
Ay seninki daha zormus ben bir taneyle baş edemiyorum
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Normal canim benim kizda boyle aksam olur oturdugumuz oda haric diger odalara goturuyo babasini bide esim cok alistirdi oyun oynatmaya bu yuzden oturmuyo
(512 puan) tarafından
Ben neyse de babasini hiç bırakmıyor valla bende üzülüyorum adama zaten yoruluyor
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Benim  kızım da tam  tersi  ben hep  oturcam  oda  oyun  oynicak  bi  iş  yapsam işlerim  bitene  kadar  ağlıyor  kucagimda  durmak  istiyor  bazen alıyorum ama  iş yaparken  çok zorlanıyorum Benim kızım da 15 aylık 
(512 puan) tarafından
Ay  valla ben oturayimda başka bisey istemiyorum valla
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Bir senedir ben hep böyleyim. Ozledim esimle rahatca oturup vakit gecirmeyi.
(7,792 puan) tarafından
Kuxum benimki yatmaz uabi biz de yatmazdak 30 dk da bir uyaniyo.
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Aynıyız canım 5 dak oturduğumuz görsün hemen kaldırır ya da üstümüze atlar. Çay falan bizde de hakgetire
(512 puan) tarafından
Valla canım inşallah büyüdükçe değişirler bakalim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 156 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 446 göst.
24 Haziran 2021 Diğer kategorisinde 2kiz.anasi (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 504 göst.
29 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Mhmd8mrn (7,133 puan) tarafından soruldu