+2 oy
375 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar Anneler Toplandik Sayfasına Aşırı Derecede Bağımlı Oldum. Girmeden Duramıyorum Sanki Hepinizi Görmüşüm De Taniyormusum Gibi ❤️ Sanki Biriniz Üst Komşu Yan Komşu Mahalleden Birileri Gibisiniz Günlük Bir Sürü Olayla Çalkalanıyor Burası. Burda Gülüp Burda Ağlıyorum Derdimi Kederimi Sevincimi Sizlerle Paylaşıyorum. Sizlerin Postlariyla Mutlu Olup Sizlerin Postlariyla Hüzünlenip Ağlıyorum . Yeri Geliyor Linçleniyorum Yeri Geliyor Takdir Ediliyorum Değişik Bir Ambiyansi Var Buranın. Ama Her Şeye Rağmen İyi Ki Varsınız . Sizlerden Tavsiye almakta Guzel Eleştiri Almakta.. Bunları Niye Yazdım Bilmiyorum Ama Yazmak İstedim. Vaktinizi Aldıysan Kusura Bakmayın ☺️

9 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Cok guzel yazmissin canim ❤
tarafından
❤️❤️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(28,656 puan) tarafından
Yüzün gibi kalbinde güzel kuzum aynı doğru diyorsun burası farklı Bi yer herkesin herkesi anlayabileceği kadınların birlikte Bi şeylerin üstesinden gelmeye çalıştığı yeri gelip güldüğümüz yeri gelip tartıştığımız güzel Bi yer 
tarafından
Teşekkür ederim ❤️❤️
0 oy
tarafından
Vaktimi niye alıyorsun kız şaka şaka burası tiryaki bacım:-)
(11,461 puan) tarafından
Ahhh geçmiş olsun cnm 2 senedir unuttum bende olsam keşke ya
Sıcak su falan koy cnm
tarafından
Koydum canım ama fayda etmiyor ya
(11,461 puan) tarafından
Ilk günün mu
tarafından
Evet canım akşam oldum dogumdan sonra çok kötü oldum yaa asla sancı nedir bilmezdim
(11,461 puan) tarafından
Ahhh kıyamam cnm yaaa geçmiş olsun poğaçamın anası
0 oy
tarafından

Giren cikamiyo haberin olsun :woot:

tarafından
Kapalı ceza evi gibi :D
0 oy
tarafından

Bende sürekli girmek istiyorum gerçekten bağımlılık yapıyor :D

tarafından
:D girmeyim diyorum Allah bilir neler oluyordur diye giriyorum
0 oy
tarafından

Vaktimizi almadın da şey düşündüm üşenmedin nasıl tüm kelimelerin başlarını büyük yaptın:D

tarafından
Hahahha :D klavyeden oluyor bazen o
0 oy
tarafından
Sende çok yardımsever ve sıcakkanlısın. Sevdim seni sende iyiki varsın bebekkk
tarafından
❤️❤️❤️❤️
0 oy
(2,304 puan) tarafından
Kiz sorma yorum yapmasam da illa okuyucam post kaciridgim zaman aksam kizlar bi postta konustugunda sanirsin ki evde ki ütüyü prizde unutmusum gece bebegi emzirmeye kalkiyorum bura sabah uyaniyom bura valla sigaradan daha cok bagimlilik yapti :D
tarafından
Bende bir post altında konuşulduğunda kaçırmış oluyorum olaya Fransız kalıyorum dizi izlerken giden elektrik gibi sonunu merak ediyorum :D

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 654 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,078 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 821 göst.
5 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde OgretmenAnnee (1,686 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 711 göst.
0 oy
2 cevap 134 göst.
5 Kasım 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _Mimoza_ (2,832 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,737 soru

24,418,984 cevap

351,444 kullanıcı

...