Evlenmek oldu olmayaydı iyidi
dogum yapmakdi bem disciden kacip haftalarca dis agrisi cekmis insanken dogum yaptim simdi bi daha yapcam ☺
2.defa evlenmek
Eşime kaçtım 17dimde mesela hemde sözlükkenn
Evlenmek ve doğum yapmak
16 da evlenip sonrada çocuk yapmak bizdede ne cesaret varmış ya.
Sülalede 1 tane kürt gelin ve damat yoktu. Ben cesaretle kürtlere gelin gittim. Ilk ve son açılışı ben yapmış oldum. Babam asla vermiyordu zor ikna oldu. Çünkü apayri kültürler. Dillerini bilmiyorum yaşantısını bilmiyorum ama Eşimi çok seviyordum.
Yetenek sizsiniz Türkiye programı üniversiteleri dolaşıyordu sene 2015 bizim kapmuse geldiğinde program başlamadan önce şarkı söyleme etkinliği vs yapıldı o zamanlar yaş 18 deli çağlar çıktım şarkı söyledim kaç bin kişi önünde acun medya bana hediye göndermişti hiç unutmam içerde Alp kirsanla tanıştırin beni dediğimde olmaz demişlerdi yine yerime geçmiştim sonra sihirbazlık gösterisi oldu acun onca kişi içinden yine beni kaldırdı tabi ben iki kez kalkınca salondan yuhlamalar yükseldi kurgu sanıldı belki ama cidden kurgu değildi Allah biliyor bir de ben bu da böyle bir anıdır
Hayatımda unutmam Birtane arkadaşim vardı adı batsın inşallah bana çok şeyler yaşattı dostumdu sözde, sevgilisi vardı aynı yerde çalışıyordum bi gün geldi ağzı gözü mosmor adam bunu dövmüş bende adamın iş yerini biliyordum ofisti deli gözüm döndü gittim ofisine vurdum kapıyı yumrukladım açtı işte adam kocaman tabi 20 yaş büyük bide yürüdüm üstüne tekme tokat daldım adama arkadaşi girdi araya kavga gürültü iş yerindeki adamlar çıktı hepsi kodaman kodaman ayırdılar bizi sonra öğrendim ki bu adam evli ve 3 çocugu var yani oarada yaşadığım şeyleri anlatsam roman olur okadar ders aldımki bu kadın da bile bile adamı seviyormuş pislikler. Çok cesaret edip yaptığım şeyler oldu hangisini anlatayım kız,
1,491,122 soru
24,367,717 cevap
347,696 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın