0 oy
443 göst.
Diğer kategorisinde (439 puan) tarafından
Yarın doğum kızlar . 

Bu ayın 29 uda evlilik yıldönümüzümüz Rabbim nasip ederse 5. Yılımıza gireceğiz . 

2 gün öncede tatilden geldik . Eşim yıldönümüzüz doğum günün gidelim balayı gibi olsun bize dedi .

Sizce geri birşey beklemeliyim ? Beklesem yanlış olur gibime gelyo

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Daha ne yapsın adam yapmış yapacağını, bence sen güzel bir masa hazırla evlilik yıl dönümünüzü kutlayın. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bı pasta kesin canım mesela sen yapabilirsin evde güzelce sen beni tatile götürdün bende sana pasta yaptim dersin bence esin senden bir şeyler bekliyor bile olabilir "))
tarafından
Evlendik evleneli her yıl dönümünde ben hediye alırım söz bir dahakine ben sana alicam hediye der ama tirt")) canı sağ olsun bir gün değil her gün sevdigine inanıyorum beni inandırdı ya Rabbime şükürler olsun ")
0 oy
tarafından

Kız allah doyursun daha ne bekliyecen:D hahahahahaha

0 oy
tarafından

Valla ben bir tatile sene içindeki tüm özel günleri feda etmek üzereyim :D daha ne olsun.. Artık sanki sıra sende gibi :) ve evet bi şeyler beklememelisin.. Huzur, sağlık, mutluluk ve gelecek bebişiniz yeterli şu durumda :) 

0 oy
(701 puan) tarafından
Ay aklıma.kendim geldi ocağın 17nde oğlum doğdu 28 de evlilik yıl dönümünüzdü  ve biz bunu 2 ay sonra hatırladık  ikimizde oğlanın sevincine unutmuşuz
0 oy
tarafından
guzel bir çift söz bekleyebilirsin canım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 197 göst.
0 oy
4 cevap 167 göst.
21 Ağustos 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Seher gelin (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 375 göst.
11 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,965 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 325 göst.

Kategoriler

1,492,576 soru

24,388,198 cevap

349,121 kullanıcı

...