0 oy
134 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (3,080 puan) tarafından
Cumartesi günü 1 haftalığına antalyaya gidiyoruz insallah. 2 yaşında oğlum var. Kıyafet olarak valize neler koymaliyım hem kendime hem oğluma yazliklar ince mi kalır mont vs. Kalın mi olur. Antalyada yaşayanlar neler almalıyım yanıma.

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok sıcak Antalya ama akşam biraz serin 
(3,080 puan) tarafından
Kisa kollu falan giyiliyor mu
tarafından
Sıfır koll bile biniyoruz burda çok sıcak  terlersiniz
(3,080 puan) tarafından
Tamam teşekkürler o zaman ben tişört ve hırka getireyim daha cok
-Reklam-
0 oy
(4,394 puan) tarafından
Antalyada şu an gündüzleri daha askılı şort giyiyor kızlar canım ama aksama doğru serinliyor şu an benim evde kapılar açık şöyle de bir şey var Antalyada Bi günde 4 mevsim de yaşanabilir :)) sen ona göre montta koy tişörtte 2 yaşında çocuk hasta olmasın sonra 
(3,080 puan) tarafından
Ne kadar kıyafet varsa doldurucam o zaman :)
(4,394 puan) tarafından
Aynen biraz öyle olacak sanki canım çocuk olmasa neyse derdim de çocuk üşütür aksam serininde ona illa ufak da olsa Bi mont al yanına canım aksam gezmeye çıkarsınız hasta olup da dönmesin yavrucak
0 oy
(713 puan) tarafından
Kuzum bn  tişört ile geziyorum sürekli ama çocuklar için bbce hava serin oluyor iki cicugumada uzun kollu giydiryorum çocuklar için uzun kollu bireyler getir akşam ve sabahları soğuk oluyo
(3,080 puan) tarafından
Serin yaz günleri gibi düşünerek tişört, uzun kollu tişört ve hırka falan alayım o zaman yanıma bir de kalın hırka alırsam tamamdır diye düşünüyorum
(713 puan) tarafından
Öyle yap kuzum ama oğlana yine kalın bireyler al hava durumu belli olmuyor gece soğuk oluyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 209 göst.
10 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 159 göst.
11 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 43 göst.
0 oy
10 cevap 173 göst.
25 Haziran 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Npp (346 puan) tarafından soruldu

413,166 soru

12,439,290 cevap

45,923 kullanıcı

Kategoriler

...