0 oy
157 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (22 puan) tarafından

Kızlar bebegım zayıf devam sütü verdık reddediyor mamaları hepsını denemıstık hepsını gerı tukurdu ve neler denedıysem yok sevdıremıyorun yemek yemeyi :)

Cok sukur bır sağlık sorunu yok varsın zayıf olsun modundayım. Ama bır tarafımda el vermiyor anneyim işte. 

Bu ara taze taze sıktıgım mandalına suyunu pek sevdi bıraz eksi ıse. Az bısey seker koyuyorum 

. 75cc falan ıcıyor. Mutlaka cok faydalı ama tok tutup tutmama konusunda hep kararsız kalıyorum.

15 aylık hala emıyor

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Karnını şişirmez mi?

(22 puan) tarafından
Iste onu ıcıyor midesi doluyor
Bende Barı hıc bısey yemıyo Icsın dıyorum
-Reklam-
0 oy
(100 puan) tarafından
Tok tutmaz canım. Bişi yememesi anne sütüne güvenliğinden benim kızım 17 aylık hala doğru düzgün bişi yemiyor anne sütüne güveniyor
(22 puan) tarafından
Resmen aynı seyı dıyor hep esım bana
Sütüne guvenıyor ondan yemiyor diye ama 2 yasına kadar bıraktırmayı düşünmüyorum yaa
(100 puan) tarafından
Bırakma zaten kuzum daha küçük
0 oy
(2,830 puan) tarafından
Çok mandalina verilince gaz yapar canım yada pişik asitli olduğu için
(22 puan) tarafından
Cok sukur ıkısı de olmadı canım yaklaşık 10 gundur verıyorum
0 oy
(2,138 puan) tarafından
Tok tutmaz canım metabolizmayı hızlandırıyor mandalina.
0 oy
(135,943 puan) tarafından
icine bebe biskuvisi at yedir tok tutuar
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Tok tutmaz sisirir gaz yapar 
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Sivi iste ... tok tutmaz sadece  midede cok yer kapladigi tokluk hissiyati yaratir ancak. Ayrica neden şeker koydunuz? Hani şu peyniri suya yatiran  aman tuunubal undan uzak tut diyen annelerden degilim ama tadi olan birseyin orjinal tadini almasi ileriki zamanda yemesi icinde baska birsey koymadan vermen daha dogru sanki.  Pankek yumurtasi suyutle besleyici. Onada mesela seker koyma ustune tahin pekmez sur minnak minnak yap atistirmalik gibi olsun 
(22 puan) tarafından
Bende sızın gıbı dusunuyorum ama evde kı mandalına cok eksi ıse o gun az bısey seker koyuyorum
Pankekın ıcıne cevıız koyup ve köyden dogal yapılmış uzum pekmezi koyunca da harıka oluyır

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 265 göst.
25 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Aminenin annesi ❤❤ (2,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 210 göst.
19 Nisan 2022 Diğer kategorisinde curious (1,103 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 310 göst.
4 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nazenin (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 368 göst.
13 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Papatya43 (574 puan) tarafından soruldu

412,686 soru

12,425,245 cevap

45,441 kullanıcı

Kategoriler

...