0 oy
99 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar bebeğim doğduğundan beri uykulara doyamıyorum akşam o uyuyunca çamaşır atayım sereyim katlayim mutfağı toplayım vs derken ben yatana kadar 2 oluyo 3 ten sonra da yarım saat başı kalkıp emmek istiyor. Kilosu da var besige alıp koymaktan bel ağrısıyla uyanıyorum. Sabah 7 de uyaniyo ama ben gözümü açamıyorum. Geri yatmak istiyorum bebeğe de kendime de verimli olamıyorum. Öğleden sonraya kadar uykulu oluyorum, başım ve belim ağrıyo tavsiyeleriniz var mı?

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gün içinde halletsen gece halletmen gereken şeyleri gece sende dinlenirsin ben doğduğundan beri hiç gece iş yapmadım hep gündüz hallettim işlerimi. Hele ki oğlum kolikti 
tarafından
Gün içinde yalnız kalmıyor ki başından ayrılınca ya ağlıyor ya başını falan çarpıyor
tarafından
Gittiğin her odaya onu da al yanına. Önüne kat plastik tabak çanak oynasın onlarla. Su şişesinin içine meşe falan al at kapat ağzını onla oynasın bazen imkanları kendimiz yaratmaliyiz
tarafından
Canım evim klimalı tek oda ısınıyor bırakamıyorum başka odaya yada yerlere
-Reklam-
0 oy
(135,961 puan) tarafından
extra vitamin al degerlerine baktir zamanla alsiyo bunye ama vitaminsiz kalma
tarafından
D vitaminim düşük çıktı
(135,961 puan) tarafından
d vitamini al kendine vitaminler tam olayinca insan bi sersem oluyo
tarafından
Öyle gerçekten. Vitamin kullanıyordum ama annem d vitamini böbrek taşı yapiyo dedi içemiyorum o zamandan beri. Dışarı da çıkıp güneş alamıyorum ne olcak bilmiyom

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 54 göst.
6 gün önce Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 88 göst.
4 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oylesinebiriiste (1,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 49 göst.
0 oy
4 cevap 67 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (91 puan) tarafından soruldu

412,778 soru

12,427,812 cevap

45,555 kullanıcı

Kategoriler

...