Kizlar ne yapicam bilmiyorum kayınbabam vefat etmiş ben 3 yildr evliyim kayinvalidemle ayni bidaha altli üstlü oturuyorz kayinvalidem cok degisik bi kadn herseye laf soz yapiyor hic agzi durmuyor inanin canimdan bezdim ama herseyi bi şekilde tolere ediyordm eşim uzulmesin diye fakat aileme laf soz söylemesi dedikleri cok zoruma gitti aileme yapilani asla tolere edemem hemde ben yeni dogum yapmisim annen zaten uzak bana 5 saat yoldan geldi 1 hafta kalmak için kaynanam burnumuzdan getirdi hem lohusaym daha 2 günlük doğum yapmisim esim tek çocuk bide anneme baana içiniz fesat sizin bilmeem. Iste oğlumu kendinize çevirdiniz beni biraksn diye ugrasiyorsnz neler neler anlaycaginiz burnumdan geldi lohusaligim eşimle birbirimize girdik en mutlu günlerimizi zehir etti bize o gündür oglum 4 aylik ve ben eskisi gibi asla olamiyorm evime geliyor gülemiyorum konusamiyorn hosgeldin bile diyemiyorum içimden gelmiyor simdide kayinvalidemin kendi kaynanasiyla kayinbabasi geldi kayinvalidemin evinde kalacaklardi yalniz diye onlar geldi diye bu kalmadi o evde kardesiyle karşılıklı oturuyor oraya gitti eşimde gel kal bizde diyor ama bnm gönül rizam yok çünkü biliyorum gelirse huzurumuz yok olacak evimizin herseyi bozulacak ama esimde üzülüyor onada kiyamiyorm ne yapicam bilmiyorum