Kizlar ben yeni hamileyim daha çok kucuguz 7 haftalik olduk çok şükür bugün gorumcemin eskiden gitti doktora gittim normalde kendime doktor buldum ve çok iyi bir doktor özel olduğu için devlette bakim ne olur neolmaz maddi durumlar hep aynı olmuyor diye ama kadın beni delirtti resmen bana niye gelsin dedi saka gibiydi :)) hamileyim dediğim halde e bana niye geldin dedi ne dicemi şaşırdım daha bebein kalp atışını tutamadık bile belki onu da duyarım hevesindeydim resmen kadına zorla baktirdim kendime üstüne üstelik kendisi bakti ben zorla görmeye çalıştım zar zor da olsa atan kalbinden bireyle gördüm ama dinletmedi makinam iyi değil değil hemen kapattı napcani şaşırdım sabah sabah
Devlet öyle canım malesef
Canm devlet kalbni dinletmiyo zaten. Ama doktor tamamen sans eseri.
Canım benim de aynı oldu , Dr usg probunu koymasıyla çekmesi bir oldu ve kalp atımını dinletmedide. Bence takma kafana özele bir dünya para veriyorsun her ay yaptığı şey usg de bakmak. Yani bir de son aylar var bazen haftada bir cagiriyorlar. Maddi durumun yerindeyse özele git tabi.
Devlet dinletmiyor doktor da şans meselesi bn rica etmiştim kalp atışını duyanilir miyim diye o zaman açmıştı trajıkomik olay yaşamışsın okurken güldüm resmen ban niye geldin ne demek ne için gitcen muayene olmak bebeğini görmek için tabiki :)
Devketler boyle iste ilgi alaka sifir . Geneli boyleee
Şikâyet et canım devlet hastanelerine artık el atılması lazım ilgilenmiyorlar gerçektende banada niye geldin demişti deli olmuştum
Aynen vlla bnde fakultede kı doktorla kavga ettım adam doktor dıe her lafı sayıyacagını sanıo
Seni görmeye geldim deseydin :)) evet devletteki dr lar hep öyle doğru düzgün bişey söylemezler fotosunu ve kalp atışını dinletmezler bazen de azarlarlar..
Cimere yazabilirsniz sikayet. Ben 2 ayri devlete gidiyorum. Cok memnunum. Evet biraz eski makineleri gördüğümüzden fln bsey anlamiyrz ama güzel ilgileniyo. Ben sormadan herseyini anlatiyo
Valla ben devlete gidiyorum doktorum 6 ay bakti bana kendi dogum iznine agrildi baska bi yerde baska bi dr buldum oda cok iyi cikti sukur ultrasondan herseyini inceliyo herseyine bakiyo sorum falan yada aklima bisey takildi mi onlari cevapliyo bunun disinda iki tane daha dr gittim devlette ama hic ilgilenmediler resmen dalga gecer gibiydi bu dr isi birazda sans eseri oluyo
1,492,536 soru
24,387,377 cevap
349,070 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın