0 oy
157 göst.
Aile kategorisinde (21 puan) tarafından
Kızlar 2. bebeğime hamileyim tahmini doğum tarihi 6 Ocak olarak gözüküyor. Ama mecburi sezaryen olacak. Çevremdeki insanlar hep diyo sıkıntı olmazsa ocak başı alsın doktor  sonra çocuğun sıkıntı yasamasin falan diyorlar. Okula giderken vs. Sizden fikir almak istiyorum böyle bişey başına gelen ya da tanidiklarindan sıkıntı yaşayan var mı? Doktora sordum Aralık 27 28 gibi alırız dedi tam net değil daha . Ne yapmalıyım bebekte ya da bende sıkıntı olmazsa ocak ayını mı beklesek

9 Cevaplar

0 oy
(1,513 puan) tarafından
Bnde 5 Aralık yaptım eşime 15 gün bekliyelim yeni yıldan yazdiralim diye yok deid 
-Reklam-
0 oy
(122,446 puan) tarafından
2022 dogumlu olsun dersen bekle ama yilbasi gecesi dogur
(21 puan) tarafından
Valla bilemedim ki
0 oy
(169 puan) tarafından
Benim oğlum 16 Aralık'ta doğdu niye sıkıntı olsun ki ? 
(21 puan) tarafından
Bana insanlar söyleyene kadar farkında değildim ocakta doğanla aynı sınıfa gidecekler aynı yastalar aslında ama arada bir sene olacak küçük olacak bilmem ne bı dünya şeyle aklımı karıştırdılar bende burda sormak istedim.
0 oy
(12,689 puan) tarafından
Kızım 25 Aralık doğumlu bana da dediler 1 ocak yazsaydınız kimliğe diye de gitti artık 
(21 puan) tarafından
Hangisi mantıklı sizce
(12,689 puan) tarafından
Ocağa kadar bekleye bilirsen ocak olsun
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Bir ocak doğumlu olanlara altın takılıyor diye biliyorum :D bende 1 Aralık olsun isterdim ama gerçekten zorlanıyorum 37 hafta oldu :/
(21 puan) tarafından
Valla altın varsa da fena olmaz tabi ama bu insanlarin bahsettiği büyüklük küçüklük meselesi sadece kızımda Ekim doğumlu
0 oy
(7 puan) tarafından
Okulda sıkıntı olacağını sanmıyorum 60 aylık olan okula gidiyor zaten bende Aralıkta doğum yapıcam inşallah hiç aklıma gelmedi böyle şeyler 
0 oy
(1,364 puan) tarafından
Aynisini yasadim ve nasipse yaşayacagim. Ilk oglum 10 aralik dogumlu. Kimligi sonra cikartma gibi bir durum söz konusu degil. Dogum raporu hemen hazirlandigi, hastane kayitlarina gectigi icin ve kimligi o raporla cikardigin icin ne gun dogarsa o gun yaziliyor. Bilinçli olduktan sonra cocuk zorlanmiyor, ben bu yil başlattim 1. Sinifa... hem fiziken, hem zeka olarak gecen sene de hazirdi ama göndermedim oldu bitti. Ne kaybettik hiç birşey... simdi muazzam bir şansla 2. Yi de aralik sonu doguracagim :) benimde en geç 25 aralik gibi aliriz dedi. Muhtesem zekalilar eee 1 ocakta alsin diyo ya zaten akil edemedik biz bunu tutsam aslinda demi sıksam popitoşkomu biraz belki 1 ocak dogururum ama muhtemelen doktorumu dinleyecegim :)  
(21 puan) tarafından
Allah büyük  bu tür hesap yapıyoruz ama belki doktorun bile söylediği tarihten önce olur belli olmaz ama bı sıkıntı olmazsa bekleriz bı kaç gün daha
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Burcunu araştır bacım sen okulda falan hiç sıkıntı olmaz merak etme :) ben 94lüyüm sınıfımın hepsi 93lüydü çünkü annem beni erken yollamıştı hiçte sorun olmadı o yaşlarda o bilinç olmuyor ay sen 1 yaş küçüksün falan.. 
(21 puan) tarafından
Oğlak Burcu olacak ;)))
(6,048 puan) tarafından
Benimde ocak 15 diyo doktor öyle olursa oğlak ama 20ye aksarsa kova olacak :)
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Benim kızım 1 aydan büyük gözüküyo okula erken yazıldı vs bence ocak doğumlu yap
(21 puan) tarafından
İnşallah bı aksilik olmazsa

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 101 göst.
18 Ekim 2022 Aile kategorisinde Bsmllah (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
28 Haziran 2022 Aile kategorisinde Bsmllah (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 303 göst.
17 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,683 puan) tarafından soruldu