0 oy
335 göst.
Aile kategorisinde (8 puan) tarafından
Kizlar dun esim uyudu onun telefonun hep goturuyorum, dunde goturdum bakiniyorum vpdan , erkeklerle yazismasina girdim kadin falan videolari vardi buyuk meme  falan buda ses atmisdi, cok sinirim pozuldu, meselen, cok buyuk bunu biliyosun ne yaparim gibi cumleler kurmuwdu, uyandi ona soyledim bu ne benim erkekle olan smslerimi neden kurcaliyosun falan dedi, ama dun birlikde uyumadik kavga etdik,  cok seviyor beni eminim, ama bu seyi anlamadim cok uzgunum hamileyim 25 haftalik. Ne yapiyim, biliyorum aksam gelicek ozur diliyicek. Ama ben ne yapayim bilmiyorum. :(.

6 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Ya bişey dicem neden erkeklerle olan konuşmalarını okuyorsun ki yaptığın çok yanlış yani belki adam orda kendiyle ilgili bir problemden bahsetmisse belki cinsellikle ilgili bir sorunu varsa neden okuyorsun yani insanların hayatlarına bu kadar müdahale  etmeyin ya kocan diye senin kölen olmak zorundami bu adam . Erkeklerin yaradılış bicimi biz kadınlardan farklı senin beni aldattı olarak düşündüğün şeyi onlar.kendi aralarında makara yapıyorlar ve ben asla asla inanmıyorum erkeklerin bir araya geldiği zaman karı kız muhabbeti yapmadığını illa ki yapıyorlar bunada biz müdahale edemeyiz artık lütfen sende biraz sakin ol ya 
(2,423 puan) tarafından
Ya yapmaz demiyorum ama evli Bi adam da WhatsApp grubunda olmayı versin.  Tamama bekarlar bisi bilmiyorlar belki yada eşleri yok. Ne bileyim aldatma değil ama gurur kırıcı bisi ya. Tamam genel sakalastilar diyelim. Adam demiş işte yok naparım  biliyo musun falan demiş.  Karısı da hamile sonuçta onlar pis varlıklar sa bizde kırılgan varlıklarız :D
(961 puan) tarafından
Semoşa adamlar zaten o yüzden okumayın diyorlar. Gülcan çok hak veriyorum bizim de aramızda bi sıkıntımız yok ama sapık bekar arkadasları var yani illa o şeyler için değil onların ettikleri küfürleri bile görme der. Erkeğin doğasını değiştiremeyiz ki biz de kadınlar bir araya gelince sıkıntısı olan evliliğinde onu konusırlar bunu da erkekler asla konusmaz karısının adını geçirmez ortamda.
(2,423 puan) tarafından
Yok görüsme demiyorum haftada bir falan buluşuyor bi arkadaş grubu var yani o zman taniki bilmiyirm ne konuşur ne eder.  Bisi diyemem. Ama mesajda atsalar bile bu şekilde kendi adına Bi cevap verse kızarım yani
tarafından
Tatlım evet haklısın eşinin verdigi cevapta hiç olmamış ama kabul et olayın bu raddelere gelmez şeklide çok yanlış okumayın abi adamlarin erkek muhabbetini :D evli diye adamın erkekliğini de silemeyiz ya tovbee :D
(8 puan) tarafından
Ilk kez girdim ve girdiyimde video gordum, bakmadan gecemezdim. Neise
-Reklam-
0 oy
(122,595 puan) tarafından
ne yapcan affetcen
(8 puan) tarafından
Ben onu dunya kadar seviyorum, oda bunu biliyor zaten, ama bu gibi seyleri kaldiramiyorum ben.
0 oy
(200 puan) tarafından
Vallaha canm erkeklerin fıtratı yaratılış bicimi olarak bizden cok farklılar önce bunu kabul etmen lazım. Onlar böyleler cinsellik olarak kendilerini tutamama olarak nefis olarak kadınlar gibi degiller. Benim eşim gilin de var arkadaş grubu acığ bakıyorum onlar da da oluyor böyle konuşmalar bende ilk başlarda cok taktım cok kavga ettim ama inan bana cözüm olmuyor sonradan baktım siliyor falan seviyor mu beni seviyor ama onlar öyle yaratıldılar bunu kabul et ve bu tarz konular yüzünden kendini cok yıpratma derim bence 
(8 puan) tarafından
Off abla bilmiyorum, cok agliyorum, benden asli deyil
0 oy
(8,274 puan) tarafından
Bende eşimin telefonunda yakaladım böyle mal şeyler eşimin iş arkadaş gruplarina atmışlar bikini kızlar felan gördüm tartıştık sil o arkadaşlarımla olan grubu dedim silmedi ayıp olur ben zaten açıp bakmadım felan dedi ama.inanmiyorum ogunden beridir telefonunuda kurcalamadim yoksa ben çok kafaya takıyorum piskolojimi bozmak istemedim.
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Erkekler kendi arasında zaten sürekli bel altı şakalar yapar ama eşinin bu şekilde cevap vermesi iğrenç ya. 
0 oy
(762 puan) tarafından
Bi keresinde benim amcam bizimle ayni yasta ve esime cok ayıp bi video atmıştı bende merak ettim mesajlari okurken yakaladim bildigin cirilciplak kadin videosu esim iyyy falan yapmis midesinin bulandigini söylemiş ama fazla orali olmamış ben esime dedim bidaha kesinlikle araniza mesafe koyuyosunuz bu ne demek evli barkli adama ciplak kadin atmak ne dusuncesizlik dedim aynen valla bisey diyemedim ama s.alak dedi ve aralarina mesafe koydular 
(8 puan) tarafından
Cok iyi

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 33 göst.
9 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Cemre56 (194 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 70 göst.
9 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Cemre56 (194 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 74 göst.
8 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu