0 oy
149 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Nst ye bağladılar beni kızım çılgınlar gibi tekmeler attı ben nst cihazinin haraket ettiğini düşündüm ilk defa bağlandım çünkü hemşire dedi bebek tekmeliyor eşim bile endiselendi karnından çıkacak sanki kadının bişey olmasın dedi . O nst cihazını tekmeleye tekmeleye aşağı indirdi acaba oradaki bir ses ani bir ışık onu rahatsiz ediyor korkuyor olabilirmi 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nst çocugu sıktığı için rahatsız oluyor geriliyor canım korkmuyor 
tarafından
Oyyy götüşünü yedimmmmmm çocuğu yaaa aklımı aldi benim demek sıkıştığı için yapıyor he :))
tarafından
Evet çok sıkışıyor canım sıkıyor nst rahatsız oluyor oda oyüzden sende dar giyinme rahat etmesi için
tarafından
Yok yok giyinmem canım zaten 33+2 dar falan imkansız yani :)) çok saol
tarafından
Rica ederim canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Keşke benimki de öyle olsa... Hastaneye girer girmez duruyor. Nst asla ilkinde olmuyor. Üst üste meyve suyu çikolata yiyorum hep hareket eden çocuk nst ye bağlanınca duruyor :) 
tarafından
Oyy teyzesi yesin onu ❤️❤️❤️ yavrum far tutulmuş tavşan gibi kalıyor he :))) olsun canları saolsunda
tarafından
Rahatsız oluyor çünkü canım Vala bazende uyuyor olabiliyor
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Ayy ben ona oglumda çok sık girmiştim nst ye bağlıyken kendini taş gibi yapar bı yerde toplanirdi özellikle nst de yapardı 
tarafından
Benim ki de toplandı ama aynı zamanda çok fazlada haraket etti
0 oy
(135,135 puan) tarafından
gerginlesiyolarnis
tarafından
Evet üst tarafta söyledi arkadaş skisiyormus
0 oy
(167 puan) tarafından
Benimde ikinci kez nst ye girdiğmde tekmeleye tekmeleye cihazı tee aşağı indirmişti sonra hemşire bi geldi kaymış bu dedi bir daha bağladılar. Minik ayaklarıyla düşürdü resmen aleti sıpa :)) 
tarafından
Oy kiyamamm onaaaa ❤️❤️ benimde işte tekmeledi bayaa sıkısıyormus O yüzden oyle tepki veriyormuslar canım

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 33 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde est16 (685 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 94 göst.
0 oy
8 cevap 75 göst.
0 oy
12 cevap 161 göst.
26 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zzeynebim (36 puan) tarafından soruldu

410,839 soru