0 oy
357 göst.
Diğer kategorisinde (1,041 puan) tarafından
Erdostin balgam söktürücü 

Klamoks antibiyotik verdi kullanan varmı bebeğim 4 buçuk aylık 

4 Cevaplar

0 oy
(2,842 puan) tarafından
klomaks gecen bebegime kullandim 2 bucuk yas ama benimki miktari onemli kilosuna gore miktar diyebiliyorum
(1,041 puan) tarafından
Evet canm çay kaşığı ucuyla vericem
(2,842 puan) tarafından
iyi gelmisti bize ama insallah sifa olsun
(1,041 puan) tarafından
İnşallah canm ya teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(13,309 puan) tarafından
İlaçlar iyi de 4 aylık çocuğu nasıl balgamlı olacak kadar hasta ettiniz acaba? 
tarafından
Benim kayinvalidem gibi çocuğu nasıl hasta ediyorsun, çocuğa bakmıyorsun çocuk hasta oluyor ne kadar sinir bozucu bi konuşma tarzı. Sanki bile isteğe keyfimizden hasta ediyoruz şimdiki çocuklar çiseden nem kapıyor. Evden dışarı adım atmiyorum yine hasta yine hasta. Çocuk hasta oldu diye anneyi suçlamak ne kadar saçma...
(1,041 puan) tarafından
Malesef canım çok üzüldüm zaten yüreğim yaniyo bekledim salgın var diye hastaneye gitmedim ama nereye kadar çare arıyorum her yerde
(13,309 puan) tarafından
Valla inan doktorun vereceği ilacı kendim aldım yine de götürmedim hastaneye daha çok sarmasın diye. Danışmaya doktor da vardı halbuki.
Nsnr2020 bacım yaşım büyük kaynanan gibi konuşmam normal. Çünkü bazı şeyler cidden ebeveynlerin elinde.
tarafından
Aslı hanım bende nerdeyse 30 yaşındayım küçük de degilim yani. Bazı şeylerde bizim elimizde olmuyor malesef. Iki defa enfeksiyon oldu çocuğum ben mi yaptım bunu, ameliyat oldu çocuğum bunun sorumlusu ben miyim. Çok şey yasamış bi anne olarak söylüyorum bazı şeyler bizim elimizde olmuyor. Ben ayda yılda bir çıkarım dışarı çocuğum hemen hasta oluyor napim yani çocuğa dışarı yüzü göstermim mi. Kimse kimsenin anneliğini sorgulamasın bi zahmet
(13,309 puan) tarafından
Yine diyorum hepiniz haklısınız herkesin kendi çocuğu.
0 oy
tarafından
Erdostin geçen kullandık mahvetti çocuğumu 
(1,041 puan) tarafından
Ah ya gerçekten mi ben napsam şimdi bende c.tesi özele göturcem
tarafından
Bilmiyorum canım kullan istersen doktor vermiş madem yani bizi berbat etti bilmiyorum
(1,041 puan) tarafından
Kendi domtoruna da sordum kullan dedi Allah a emanet artik
tarafından
Kullan bakalım canım şifa olur inşallah
(1,041 puan) tarafından
Allah razı olsun canım teşekkür ederim insallah

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 3,132 göst.
0 oy
11 cevap 568 göst.
10 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 385 göst.
3 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prensim ve prensesim (483 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 420 göst.
5 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,432 soru

23,776,329 cevap

316,164 kullanıcı

...