Kızlar dünden belli duusndum paylassam mi paylaşmasam mi diye annemler gelinimiz altlı üstlü oturuyo yenim yukarı çıkmış nene kahve yap.demis evde de kahve yokmuş kız kardeşim assa götürmüş yenge kahve yok demiş kardesimde engelli kıza demiş orups.u annem demiş eve kaç defa erkek artıda gördün bu kelimeyi diyosun sen neyse ekmek yapmak istemiş ablalarini çağırmış yok fln demişler gelmemisler anneme demiş sen bana bişe demiysn şöyle böyle yap diye gelinimiz annemin sözünü asla dinlemez tam tersini yapar annemde demiş naparsan yap sözümu zaten dinlemiysn telefonda konuştuğu yerde annemin yüzüne kapatmış telefonu annem assaya inmiş telefonu kapattın suratıma niye derdin ne anneme demiş sen kizjna herşeyi yaptrysn bana bişe demiysn annem sözümu.dinlemiysn ki demiş sorum su ben aramızda 2 saatlik mesafe ben evimdeyim hiçbir şeyden haberim ordan benim lafımı ediyo bnde duydum hiç demedim niye benim adımı sayikliyosun derdin ne benle diye bnde dünden belli knsmuyrz normalde akşama kadar vatsapta iletisimdeyz suçum olsa muhakkak bana yazar sen niye böyle ettin diye ben yazsam mi benim adımı niye sayikliyosun diye napayım dünden belli sıkıntıdan basım agriyo
404,033 soru
12,103,793 cevap
36,421 kullanıcı