Kızlar eşim işini değiştirdi yeni başka şehire taşındık çok şükür şuan durumumuz iyi fakat kaynanamlar tarafı sürekli arayıp para istiyorlar kaynanam parayı harcıyo telefon acıp eşimden istiyo kayınbabam arabası varken yükseltmek istiyor eşimden destek istiyor kaynım ev alacakmış eşimden istiyor ben geçenlerde bebek arabası gördüm pahalı diye vazgectim kendi eksiklerimden ödün veriyorum eve halı almadım dişimizi sıkıp birikim yapalım arabamız olsun doğum yaptıgımda burda kmseyi tanımıyorum perişan olmayalım diye ev alalım diye daha 10 bin kadar borcumuz var ev kirası 800 tl ama onlar sürekli istiyorlar eşim gönderiyor bida istiyorlar benim billeziklerimi aldılar borç babamın bana yaptıgı bileziği verdim bnde zorda kaldılar diye benm bileziğimin borcunun parasını benden istiyor eşime diyorumki bu şekilde alıştırırsan böyle devam eder sürekli sana güvenip harcıyorlar bende buna bi yere kadar katlanırım bir olur iki olur her zaman aynı şey olmazki diyorum napiyim sırtımımı ceviriyim bana güveniyorlar diyor kaynanamlara desen ne desem yanlış anlarlar yani sürekli isticek ler eşimde sürekli göndercek ne yapabilirim bu durumu engelemek için sinir oluyorum gercekten verme demiyorum ama bu kadarda olmaz böylede alıştırılmaz ki haksızmıyım ama ya