0 oy
119 göst.
Diğer kategorisinde (300 puan) tarafından
Kizlar gecenlerde ankara sosyal yardima basvurdum burda gorup etlikten almam lazimmis karti ama benim gidecek durumum yok esim benim kimlik fotokopimle gitse alabilir mi ?

2 Cevaplar

0 oy
(25 puan) tarafından
Olmuyor canım senin olman gerekiyor kimlik fotokobinle ikametgah e devletten alabilirsin ekran görüntüsünü çekip kırtasiyeden çıkarttırabilirsin imza atman gerekiyor baya bi yere 
(300 puan) tarafından
Tamam canim tesekkur ederim
(300 puan) tarafından
Çok sıra oluyor mu canım peki
(25 puan) tarafından
Ben gittiğim zaman sıra olmadı canım 3 gibi gittim
(300 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(14,855 puan) tarafından
Peki nasıl başvuru yaptın canım
(25 puan) tarafından
Google'dan mavi masa Ankara yaz canım başvuru oluştur mavi masa yazıyor ona tıkla bilgilerini doldur
(14,855 puan) tarafından
500 TL lik kart için demi canım ?
Benim adresimi değiştirmem lazım da suanki eve kendim gitsem aldirsam olur mu ? Nüfus müdürlüğune mi gitmem lazım Altındağ belediyesine mi ? Bilgin varsa aydınlatır misin kuzum ?
(25 puan) tarafından
https://sosyalhizmetler.ankara.bel.tr/ bu sayfadaki bilgileri de doldur canım.mesaj geliyor sana başvurduktan sonra.adres değişikliği için nüfus müdürlüğüne gitmen gerekiyor e devletten randevu alabilirsin
(14,855 puan) tarafından
Peki ben gitsem eşimin adresi de aldirabilir miyim kuzum ? Şimdi eşim ben kızım var eşim annesinin evinde gözüküyor benimki silinmiş hepsini ben yapabilir miyim ?
(25 puan) tarafından
500 TL mı bilmiyorum ,kartı aldım mesaj gelecek ona göre kart açılıyormus sonra alışveriş yapabiliyorsun belirli dönemlerde para yatırıyormuş her zaman değil
(14,855 puan) tarafından
Evet kız kaynanam da alıyor 500 yatıyor ondan dedim 500 mu diye
(25 puan) tarafından
Olabilir herhalde kızının kimliği ile eşinin kimliği ile tam bilmiyorum ama canım
(14,855 puan) tarafından
Tamamdır canım sağolasın ☺️
(25 puan) tarafından
Her ay mı alıyor canım
(25 puan) tarafından
Rica ederim canım ❤️
(14,855 puan) tarafından
Yok kız daha 1 kere aldı şimdi bidaha yatacak dedi 3 aydan 3 aya diye biliyor o da
(25 puan) tarafından
Hımm anladım canım sağolasın

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 324 göst.
0 oy
21 cevap 951 göst.
17 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seher yildizi (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
18 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 486 göst.
8 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu

410,547 soru

12,350,595 cevap

40,444 kullanıcı

Kategoriler

...