0 oy
343 göst.
Diğer kategorisinde (79 puan) tarafından
Arkadaşlar ben tayinciyim üç ay önce taşındık bu eve evi de biz gelemedigimiz için kayinvalidemler tuttu sorun şu ki evi emlakcidan tuttular komisyon verdik ve ev çok pisti tutulurken temizlikçi tuttuk 500 TL ye sonra biz eve oturunca kombinin bozuk olduğunu farkettik 4 bine de onu ysptirdik ev sahibi kiradan düşün biraz biraz ben vermem dedi yani sizin anliycaginiz masraf ettim ben evi sevemedim karşı dairem boş evin altı iş hanı giren çıkan çok fazla kişi var esimde asker olduğu için sürekli yalnızım korkuyorum da komşum.akrabam arkadaşım kimsemde yok evi taşımaya kalksak hem sözleşme var iki yıllık hemde kombi parası var o hiç olucak sizce napsam bide kayinvalidemlere kızıyorum ev aramadilar diye gelip direk emlakcidan tuttular altının iş hanı olup eski bı ev olduğunu pis olduğunu bilerek tutmaları canımı sıktı bir senedir boş olan içinde kuş ölüleri olan evi tutmuşlar kusura bakmayın uzun oldu 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Tayin ne zaman canım eğer yakınsa taşınma çok zor vala benimde eşim asker 4 ay önce başka eve taşındık ev sahibi evime girecem dedi çıktık ve seneye yine aynı ayda yine taşınacaz şimdiden düşünmeye başladım cok zorlanmıstım eşime sırf bu yuzdeb uzatma bile ver diyorum dogudayız sıkıldım burdan ama ev taşıma çok zor ve nerde yasiyorsunuz o da önemli benimde arkadaşlarım eşi asker birinci katta oturan da var
(79 puan) tarafından
Kuzum tayine daha 5 yılımiz var tayin yeni çıktı 3 ay önce ev taşımış biri olarak dusunuyyorum taşınmayi artık sen düşün ne kadar sıkıntısayım bizde dogudaydik Erzurum Karayazı da orda ki evim burdan daha güvenlik olarak sıkıntılı olmasına rağmen korkmuyordum binada iki asker aile daha vardı birbirimize emanet yaşayıp gidiyorduk burda kimse daha kapımı çalmadı eş dost yok ev basık eski hiç rahat değilim anliycagin
(79 puan) tarafından
Niğdedeyiz canım biz
tarafından
Canım yeni tasinmissiniz boşver masrafını taşın daha çok var vala zor taşınma işi ama inan mutsuz oldugun bir evde yapamazsın bizimde kaldığımız ev sıfırdı çok güzeldi ama mutsuzdum suanki eve taşındık daha eşyalarımız gelmemişti kızım boş evde hemen yürümeye başladı çok uğurlu geldi mutluyuz vala seninde imkanın varsa taşın canım hem korkma oralarda çok bir şey olmaz biz mardindeyiz vala daha kötü arkadaşım 1.katta oturuyor kızıyorum neyine guvenerek burda oturdun sen diyorum bir de hiç iyi bir mahalle değil eşim oraya bile tek başıma göndermez beni o derece yani
(79 puan) tarafından
Sağol canım bende taşınmayı düşünüyorum bu evde o kadar yıl geçmez dediğin gibi evi sevmeyince olmuyor kuzum napcan işte hayırlısı bakalım
-Reklam-
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Keşke kendiniz internetten bakıp beğendiğiniz evi onlara söyleyip gidip bakmalarını rica etseydiniz kötü olmuş onlar da ucuz diye belki öyle tutmuşlardır yaşlı insanlar işte dusunmemisler bence idare et eşinle de konuş ne dicek diye 
(2,336 puan) tarafından
Valla haklısın insan bazen isinamiyor seni çok iyi anlıyorum ama taşınma imkanınız var anladığım kadarıyla tasinirsiniz bı kaç ay idare et bazen yalnız olmak daha güvenli olabiliyor boşver hayırlı insanlarla denk geliriz inşallah
(79 puan) tarafından
İmkanımız var canım çok şükür kızıma oda yapıcam diye para biriktiriyordum ordan kullanicaz artık çok teşekkür ederim duan için cümlemizi inşallah siz neredesiniz Niğde de olmanızı çok isterdim
(2,336 puan) tarafından
Onu da yaparsınız canım benim kızım 2 yaşında daha yeni yaptik biz de aydın'dayim inan ben de isterdim malesef buralara yolun düşerse inşallah gorusuruz
(79 puan) tarafından
Güle güle kullansın prenses teşekkür ederim sizinde yolunuz Niğde bora düşerse beklerim bende
(2,336 puan) tarafından
Sağol canım benim :)
0 oy
(679 puan) tarafından
Nerde kaliyorsunuz il olaral
(79 puan) tarafından
Niğde Bor canım
(679 puan) tarafından
Bende nigdedeyim evlenip geldim basta cok zorlandim ama alistim iatemesigin bi evde oturma bacim keske merkezden tutsaydinz arasi yakin zaten
(79 puan) tarafından
Sağol canım ben bilemedim böyle olacağını önceki evimde böyle bir sorunum olmamıştı eşim asker olunca aniden göreve cagiriyolar falan o yüzden mecbur bor dan tuttuk ama site tutabilirdik en azjndan
(679 puan) tarafından
Borda cok guzel evler varnaslinda bence sen degiryor evini
(79 puan) tarafından
İnşallah canım

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,179 soru

24,381,896 cevap

348,782 kullanıcı

...