0 oy
933 göst.
Diğer kategorisinde (134 puan) tarafından
Ben doğuda yaşıyorum yani kürdüm tabi bunun kürdü türkü yokta neyse şimdi batida hep sokak ortasinda karısını döven öldüren vs bir çok benzeri olaylar görüyoruz mesela ben yıllardır burdayım daha öyle sokak ortasında karısını döven öldüren görmedim acaba doğudaki kadınlar herşeye susup kabullendikleri için mi oluyor yada bilmiyorum bir türlü çıkamadım içinden yorumlarınızı merakla bekliyorum

28 Cevaplar

0 oy
(13,308 puan) tarafından
Doğuda kadınlar öğrenilmiş caresizlik yaşıyor bir de güya örf adet saydıkları gelinlikle girdin kefenle çıkarsın gibi saçma sapan şeyler var. E sokak ortasına da gerek yok zaten şiddet görmeyen kadın neredeyse yok evden çıkıp nereye sığınsınlar 
(3,823 puan) tarafından
Bide aşiret olayı var canım ailen arkadanda dursa aşiret durmamaya zorluyor
(13,308 puan) tarafından
Öyle tabi zihniyeti başka yapıda insanlar
-Reklam-
0 oy
(7,438 puan) tarafından
Çok doğu batı ile alakası yok ama suda bir gerçek batıdaki büyük sehirlerde yaşayanların yüzde 70-80i de zaten doğudan göç edenlerle dolu doğu kulturunde örf adet var süs otur evden dayak ye sessizce evde öldürülüp yok edilenler bunun gündeme gelmemesi evden çıkarsan da kadının ailesi öldürüyor batı da herşey ortada yaşandığı için Batı'nın adı çıkıyor yani 
0 oy
(818 puan) tarafından
Hepsi icin konusmuyorum ki bende doğuluyum ama şunda bi gerçek kadinlarimiz evde kocadan siddet göruyo gidecek yeri yok baba evine gitse tekrar gonderecekler kocaya o yuzden kabullenilmiş bi caresizlik var ve suaup oturmak zorunda kaliyolar belki şimdi daha da azaldı kadinlarimizin gözu acildi ama cok degil 1 ay kadar once dedigim gibi kadin kocasindan dayak yedi iki cocuk var baba evine gitti eee noldu babasi tekrar kocasinin eline verdi gonderdi bile bile evlatlarini ateşe atiyolar çok şukur ki ailem hep arkamda ne olursa olsun 
0 oy
tarafından
Gene saçma saapn bir kafa yormaca.

Ya bn karadenzliyim. 

Amcamın yengemi sokakta kufrede kufrede dovdugune de şahit oldum.

Kürt geliniyim Van'da yaşadım adamın Tekin'in karisinin yüzüne yumruk attgna dda şahit oldum.

Ne alaka şimdi yani 
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Arkadaşımın annesi var evde öldüresiye dayak yer ama dışarı kocasıyla mutlu görünür cann onlarda kürt 
0 oy
(1,147 puan) tarafından
Vlla bnde elazğlym ama öyle sus pus yok bizde bisey oldumu aileler arkamızda aşiret olaylarida yok bizde 
0 oy
tarafından
Batıdaki kadınları öldüren çoğu doğu erkekleri göç etmişler gelmişler karıma yan baktın öldür yemekmi yok evde öldür namusumuz gitti öldür sen biraz program.izle bakalim batıdaki erkekleri yapiyor doğudan gelmis erkeklerimi yapıyor. Çoğu kadinlar bile gazında orda burda çalışıyorlar yarisi ailesinin elinden kaçan geçim sıkıntısı olan kadınlar ve Doğu kültüründe yetişmiştir.. burda doğu batımı ayrımı yapmanız çok saçma degilmi??
0 oy
(12,269 puan) tarafından
Ben de bir dogulu olarak şunu söyleyeyim doğudaki kadınlara annen için baban için ailen için sülalenin için sus susmalısın annem baban rezil olur baba evine dönersen ****** olursun diye aşağı dıkları için her zaman evden çıkan genç kız bunları aklına kazıyarak gidiyor hiçbir zaman da başına ne gelirse gelsin konuşamıyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 480 göst.
30 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 291 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Lokumcum (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 296 göst.
11 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lokumcum (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
106 cevap 2,581 göst.
28 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,442,147 soru

23,703,293 cevap

311,792 kullanıcı

...