0 oy
753 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (4,691 puan) tarafından

yorumları güzel tereddüt ettim ilk defa alıcam 

image

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
İlk defa gördüm canim ben
(4,691 puan) tarafından
Bende ilk defa gördüm
tarafından
Artık marka bakmıyoruz canım vallahi Allah kabul etmesin inşallah hangisinin fiyatı uygunsa alırız
-Reklam-
0 oy
(7,098 puan) tarafından
Hangisinin fiyatı uygunsa ona yoneliyoruz ne hale getirdiler milleti allahim sen yardım et 
(4,691 puan) tarafından
Araştırırken buldum indirime girmiş şikayet yok googlda yorumları güzel ama tereddüt ettim normal fiyatı 79 dün indirime girmiş
0 oy
tarafından
Ilk defa tanısıyoruz kendisiyle ☺
(4,691 puan) tarafından
Kız migros bim torku migros yağlarını kullanıyorum araştırırken bu çıktı alanlar memnun googlda şikayet yok
0 oy
(45,028 puan) tarafından
Valla artık marka bakamiyoz en ucuzu hangisiyse onu alıp cikiyom:D
(4,691 puan) tarafından
Kız çok pahalı olmuş dolar çıktı mahvetti bizi
(45,028 puan) tarafından
Nolacak böle yaa :(
(4,691 puan) tarafından
Ne olacak devlet yılbaşında asgari ücrete zam yapacak o zaman da yine herşeye zam gelecek böyle böyle zengin daha zengin olacak fakir gıdım gıdım aç karnını doyurmak için çalışacak ne bir ev ne bir araba hiç birşey sahibi olamayacak garibanın yüzü yine gülmeyecek
0 oy
tarafından

image

Bunu bilmiyorum suana kadar en rezil yağ şok un yağı kızartma yapılmıyor bildiğin kopuyor yağ değil dudunun büyü kazanı mübarek 

(25,193 puan) tarafından
Hahaha bence bu yağ değil tencereyle alakalı ya :D
tarafından
Kızartma tencerem ayrı onda böyle oldu sonra çelik tencereye koydum oda aynı oldu içindekilerde kizarmamıştı zaten taşa taşa dibinde azcik kaldı sonra yağ
tarafından
Vallahi böyle oldu kızlar basima gelmese inanmazdım bende diyorum ya yağ değil dudunun büyü kazanı kaynadı kaynadı köpürdü ☺️
(25,193 puan) tarafından
Hahaha valla çok ilginç :D
(4,691 puan) tarafından
Aldım ben bu yağı eski bir markaymış hiç kötü yorumu yoktu Googledan da baktım memnun kalırım inşallah
0 oy
(25,193 puan) tarafından
Canım buna bu parayı verene kadar şokun evin marka yagını al aynı fiyat sayılır en azından bilindik bişey 
(4,691 puan) tarafından
Şokun yağı hiç güzel değil ki
(25,193 puan) tarafından
Valla ben yıllardır kullanıyorum çok memnunum ne koku yapıyo ne köpürme gayet hafif bir yağ biryağdan bile daha iyi bana göre
(4,691 puan) tarafından
Anladım canım seneler önce annem alıp getirdi yemeklere kullanamadık koktu bize annem kullanmıyorum ben diye başkasına verdi
0 oy
(159,379 puan) tarafından
hic duyulmamis bisi iyi arastir
(4,691 puan) tarafından
Eski bir yağ markasıymış
0 oy
(13,309 puan) tarafından
Çok eski marka Fadimem kullanabilirsin 
(4,691 puan) tarafından
Ciddi misin Aslım baya araştırdım hiç kötü yorum yoktu
(4,691 puan) tarafından
Sen böyle deyince hemen aldım çok teşekkür ederim balım ❤️
(13,309 puan) tarafından
Güney Marmara markası kuzum en az 30 yılı vardır özellikle ilçelerde satarlardı ama merkezlere de çıktılar artık. İnşallah memnun kalırsın canım ❤️
0 oy
tarafından

Kula minnet eyleme sjsjsjak:Dahaha

0 oy
tarafından
Markasının ne önemi var canım almak istiyorsan al kullanmadım duymadım hc bu markayı ama artık markanın önemi yok 
0 oy
(629 puan) tarafından
Canim bu yagi ilk defa nasil gorduler bilmiyorum senelerdir var ve cok kaliteli cok guzel

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 123 göst.
7 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde &sananebanane& (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 242 göst.
11 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde nefesimasyam (885 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 477 göst.
0 oy
1 cevap 169 göst.
4 Nisan 2021 Diğer kategorisinde İlla (1,205 puan) tarafından soruldu